Bölüm sonuna kadar tempo gerim gerim artacakKemal dizi bitene kadar kalacak dizide
bende onu merak ediyordum zeynebim güneyin annesinden başka kimseye gidemezlerdi zaten
Bölüm sonuna kadar tempo gerim gerim artacakKemal dizi bitene kadar kalacak dizide
bende onu merak ediyordum zeynebim güneyin annesinden başka kimseye gidemezlerdi zaten
Bölüm sonuna kadar tempo gerim gerim artacak
telefonumun sarji bitti bilgisayara gectimKemal dizi bitene kadar kalacak dizide
evet ya menemen yapacam gözumu ayiramiyorumBölüm sonuna kadar tempo gerim gerim artacak
telefonumun sarji bitti bilgisayara gectim
evet ya menemen yapacam gözumu ayiramiyorum
Hadi reklam git yaptelefonumun sarji bitti bilgisayara gectim
evet ya menemen yapacam gözumu ayiramiyorum
Uçak bileti parasını verÇok severimm kızz bizde gelelim mi yemeye@denizz19 deniz hadi bizi götür isveçe
Hadi reklam git yap
Uçak bileti parasını ver
Valla ben öyle kadın erkek eşitliğine inanırım Ne demek Yani illa erkek mi öderaa nasıl erkeksin bee centilmen ol biraz yok benim param aa
hahahhahaKız bileti almadan nasıl gelelim
ödeyeceksen ne yapacan denizi., kendin gel
Kim bilgilerimi vermem için yüzünü görmem lazımhahahhahatamam be vizenizi alin bilgileri bana verin TC kimlik numara ben size ayarliyayim
hahahhahatamam be vizenizi alin bilgileri bana verin TC kimlik numara ben size ayarliyayim
haha ben öyle ha diye kendimi göstermemKim bilgilerimi vermem için yüzünü görmem lazım
Istanbul aktarmali gelirsin. Istanbulda kaybolup yanlis ucaga binmezsen burasi kolay. kücük havalimaniay oda doğru ararım seni karşılarsın beni
Kimlik bilgilerimi alıp nikah salonuna gidecen dimi çakaaalhaha ben öyle ha diye kendimi göstermemneyse sen gelme. 2018 de ben gelirim Istanbula
haha ben öyle ha diye kendimi göstermemneyse sen gelme. 2018 de ben gelirim Istanbula
Istanbul aktarmali gelirsin. Istanbulda kaybolup yanlis ucaga binmezsen burasi kolay. kücük havalimani
demi, filmlerde derlerya abi sen evliymissin, ruslarla evlendirmisler buda öyle olurKimlik bilgilerimi alıp nikah salonuna gidecen dimi çakaaal
ozaman kal yerindeAboo ben istanbula hiç gitmedim kaybolurum kız ordaa
Hala tam vazgeçemedin benden napiyim cazibem kurusundemi, filmlerde derlerya abi sen evliymissin, ruslarla evlendirmisler buda öyle olur
sen abini ever sonra bakariz caresine
öyle kolaymi vazgecmek. biraz zamana ihtiyacim varHala tam vazgeçemedin benden napiyim cazibem kurusun
demi, filmlerde derlerya abi sen evliymissin, ruslarla evlendirmisler buda öyle olur
sen abini ever sonra bakariz caresine
ozaman kal yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?