kiz ne sordun bana tonla bildirim geldi
Aşk olsun insan bakar dimi
Bence de ölmedi ama bakalım
Kemalin tipe bakk denizz rapçi gibi olmuş
Bence de ölmedi ama bakalım
neye kizdimmi ? ben birsey görmedim
hem ben nezaman sana kizdim? 1 kere haric
Ayol bu deniz marulu da mesajlarima gözlük atinca tavir yaptiğini saniyor yazik behaha onlar daha dizi baslamadan costurldularbiz yarismiyoruzher hafta onlarin konusu sinek avliyor. bu hafta yazik senlensin
iyi iste sormayacam demissin güzelAşk olsun insan bakar dimidenize birşey söylücem dedin eyvah melek sorar şimdi dedin bende sormucam anlatmazsın dedim
Kemalin tipe bakk denizz rapçi gibi olmuş
Ters köşe çıkar mı bilmiyorum ama bölüm sonuna kadar bu gizem kendini koruyacak gibi Ya da erkenden ortaya da çıkabilirevet ya ben diyecektim sana şimdi gizemli gidiyor diye eylül ölmemiş kesin bu
Eylül'ün ölmesi daha olası gibi sankibu ispiyoncu kiz vicdan yapip anlatir herseyi Kizlarda plan yapip tuzak kuracaklar Kemale @denizz19
bu ispiyoncu kiz vicdan yapip anlatir herseyi Kizlarda plan yapip tuzak kuracaklar Kemale @denizz19
iyi iste sormayacam demissin güzel
Belki de
Ters köşe çıkar mı bilmiyorum ama bölüm sonuna kadar bu gizem kendini koruyacak gibi Ya da erkenden ortaya da çıkabilir
Eylül'ün ölmesi daha olası gibi sanki
gözlük insana hava katıyorAyol bu deniz marulu da mesajlarima gözlük atinca tavir yaptiğini saniyor yazik be
biz bu bölüm bilemeyeceğiz. reytinglere bakarlar. 2 hafta sonra hortlar olmazsaTers köşe çıkar mı bilmiyorum ama bölüm sonuna kadar bu gizem kendini koruyacak gibi Ya da erkenden ortaya da çıkabilir
Eylül'ün ölmesi daha olası gibi sanki
Orası işin alengirli noktası zaten bakalımBen ters köşe olacağını sanmıyorum eylül ölmemiş işte
sen daha dün laf attin diziyeİçerdr
Orası işin alengirli noktası zaten bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?