Görme meraklısı olan varsa göstermek görevdirSende kökden mi değil mi onu göstermeye meraklısın.
Görme meraklısı olan varsa göstermek görevdirSende kökden mi değil mi onu göstermeye meraklısın.
Hoş geldin flowerım@denizz19 un ısrarları ve boş olmayan tehditleri yüzünden foruma girdim bugün
neyse "ayın" son Kırgınlar dizisi yorumunu yapmış olalım
hoş buldukta şuan bende kırgın bir flowerimHoş geldin flowerım
Sen benim kalbimde Can suyuyla beslenmiş taze bir çiçeksinhoş buldukta şuan bende kırgın bir flowerim
Ne diyecem kız aşkımdan ölüyor Hatun
Yakışıyoruz Ama
Bazen bir insanı görmeden de yakıştırmak lazımsen zeynebi gördünmü de yakışıyoruz diyon
Yani uyumluyuz evet. Ortak nokta çokYakışıyoruz Ama
Bazen bir insanı görmeden de yakıştırmak lazım
sen zeynebi gördünmü de yakışıyoruz diyon
Melek insanin düşünceleri birbirine yakisa bilir mesela. Benim için dış görünüş en sonki hamle.Bazen bir insanı görmeden de yakıştırmak lazım
Yani bu da demek oluyor ki aşıksın banaMelek insanin düşünceleri birbirine yakisa bilir mesela. Benim için dış görünüş en sonki hamle.
Neyse çok detay yazmayayım
Melek insanin düşünceleri birbirine yakisa bilir mesela. Benim için dış görünüş en sonki hamle.
Neyse çok detay yazmayayım
Aşk nedirki ? bilmediğim bir duygu. Ben anca gönlümün birilerine kaydığını hissederim ve işte o an tehlike çanları çalar ve ben kaçarım.Yani bu da demek oluyor ki aşıksın bana
Aşktan Kaçılmaz şekerimAşk nedirki ? bilmediğim bir duygu. Ben anca gönlümün birilerine kaydığını hissederim ve işte o an tehlike çanları çalar ve ben kaçarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?