Kırgın Çiçekler 53.Bölüm Fragmanı

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini İpek Karapınar ve Özgür Çevik'in üstlendiği fenomen dizi Kırgın Çiçekler'den 53.bölüm fragmanı geldi.

Heyecanın bir saniye bile eksilmeyeceği 53.bölüm fragmanı sizlerle...

@vadikızı @Billy Kane @Yiğitt @MayısKralı @DarkLeqenD @Çiğdem-

Hareketli bir fragman olmuş kaderi seviyordum ama kızmaya başladım artık
onu çok seven arkadaşlarınıda kaybediyor işte:D

kız kim görecek o rüyayı eylül mü:F
eylül görebilir kabus niyetine yada kemal görür :A :A :A

aa bu arada meral gidici @denizz19 o kilitlenen konusunu sildirmesin merali pat diye çıkarmaya biraz çekinmişler sanırım yeni kızı seyirciye meralin yerine sevdirmeye çalısıyorlar konuşmalar falan hepsi aynı ve songül meralide ilk bölümler sevmiyor hep itip kakıyordu sonradan sevmişti bu kızada aynı davranıyor önümüzdeki haftalar meral diziden ayrılır yeni kızı biraz gözüm tuttu dizinin komedi yönünü çekebilir :F

aa bu arada meral gidici @denizz19 o kilitlenen konusunu sildirmesin merali pat diye çıkarmaya biraz çekinmişler sanırım yeni kızı seyirciye meralin yerine sevdirmeye çalısıyorlar konuşmalar falan hepsi aynı ve songül meralide ilk bölümler sevmiyor hep itip kakıyordu sonradan sevmişti bu kızada aynı davranıyor önümüzdeki haftalar meral diziden ayrılır yeni kızı biraz gözüm tuttu dizinin komedi yönünü çekebilir :F

Doğru kız eylül görebilir
meral konusunda ben yaşacağını düşünüyorum:D:D

Doğru kız eylül görebilir
meral konusunda ben yaşacağını düşünüyorum:D:D
bence gerek yok o uyusun :A :A :A

son bölümde gördük kemalsiz bu dizi olmuyor çok sıkıcı bir bölümdü kemal ağırlıklı olmadığı sürece insanı sıkıyor dün akşamki bölümde kemAle 2 sahne yazmışlar ipek karapınarıda pasif duruma düşürmüşler inanılmaz sıkıcı bir bölümdü kaderle annesi bu diziden acilen çıkmalı orsıda ayrı bir konu :F

bence gerek yok o uyusun :A :A :A

son bölümde gördük kemalsiz bu dizi olmuyor çok sıkıcı bir bölümdü kemal ağırlıklı olmadığı sürece insanı sıkıyor dün akşamki bölümde kemAle 2 sahne yazmışlar ipek karapınarıda pasif duruma düşürmüşler inanılmaz sıkıcı bir bölümdü kaderle annesi bu diziden acilen çıkmalı orsıda ayrı bir konu :F

Valla ben kemali hiç aramadm da beni sıkan banu ve kaderdi halbuki ben kaderi
çok seviyordum artık fazla olmaya başladı kader de annesi de:D ipek karapınar
bundan sonra ön plana çıkar onada kızdım ben bu bölüm toprak çok güzel söyledi
aklı başına gelir artık

Valla ben kemali hiç aramadm da beni sıkan banu ve kaderdi halbuki ben kaderi
çok seviyordum artık fazla olmaya başladı kader de annesi de:D ipek karapınar
bundan sonra ön plana çıkar onada kızdım ben bu bölüm toprak çok güzel söyledi
aklı başına gelir artık
kader kızlrın içinden en işe yaramazı ayoll 1.sezon annesiyle dizinin içine ettiler bu sezon kaldıklrı yerden devam ediyorlar her bölüm bu ikisini çekmek zorundamıyız biz :F

Meral diziden ayrılmayacak çünkü Çekim görüntüleri var. :D