Kırgın Çiçekler - 43.Bölüm Yorumları

Bölümü Beğendiniz mi?

• Beğendim

Oy: 0 0.0%
  • Beğenmedim

Oy: 0 0.0%
  • İdare Eder

Oy: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız ve Hazar Motan gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Kırgın Çiçekler 43.bölümüyle ekranlara gelecek.

Geçtiğimiz hafta bilindiği üzere Meral hem Kutsi ile 'Söz Konusu Aşk' isimli sürpriz bir düete imza attı hem de bölüm sonunda annesini kaybetti.

Heyecanın 1 saniye bile eksilmeyeceği, duygusal temponun da durmayacağı 43.bölüm bu akşam 20:30'da ekranlarda olacak.

Dizi ile ilgili görüş ve yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

@vadikızı @DarkLeqenD @Yiğitt @Billy Kane @ABAY_06 @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @-KADİR- @xemrexxx ve diğer izleyen arkadaşlar...​

Bakmıyorum bu aralar dizide ne oluyor saçmaladılar baya konu kalmıyınca deli yaptılar kızı enson fragmana baktığımda tam bölüm izlemiyorum biraz göz atıyorum genelde.

Bu haftada kesin cenaze sahneleri vardır. Birde acıklı laz müziğide istiyorum yapımcılardan. :A
Dizimizi karalamaz mısın lütfen :D Bu saydığın maddeler bizim reyting kaynağımız :A

Uzun bir aradan sonra izleyeceğim.
Merakla bekliyoruz bakalım. :X
Siz ikiniz , survivor konusunda nasıl yorum yapıyorsanız burda da aynı tempoyu istiyorum :bağır: :A

Son düzenleme:
Bu dizi çok garip fragmanın her saniyesinde bağırma ağlama var :A

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi