Aynen öyle olacak, yazık valla kıza.arkadaşları defneyede cemreye yaptıkları gibi okulda sırt çeviricekler özellikle şu defnenin 2 kız arkadaşı vardı defneyide ezmeye başlayacaklar ayy sabırsızlıkla bekliyorum
aaa vlla ben bu çocuk kapıdamı kalacak demiştim kız yurdu var dizideAynen öyle olacak, yazık valla kıza.
Serkan ne olacak peki?
Boşver, fragmana bakarsak Serkan da ergen hareketler sergiliyor.aaa vlla ben bu çocuk kapıdamı kalacak demiştim kız yurdu var dizide
burada mantıksızlık başlıyor işte serkan birisinin evinde kalacak büyük ihtimalle güneylerin evinde olabilir burdada ben sorucam tabi serkanı evine alan defneyi neden almıyor diye
aa bende ısınamadım vlla eylüle neden annemi polise ihbar ettin diye hesap soruyor belliki gökhanımızıda sevmiyordu bu kıskanıyorduBoşver, fragmana bakarsak Serkan da ergen hareketler sergiliyor.Ona da oh olur hem, ben sevmiyorum o çocuğu.
Şu Gökhan'ın annesi de artık diziden çıkmalı, boş boş dolaşıyor dizide.aa bende ısınamadım vlla eylüle neden annemi polise ihbar ettin diye hesap soruyor belliki gökhanımızıda sevmiyordu bu kıskanıyordu
Saçmalama be Emine abla çok yakışıyor diziyeŞu Gökhan'ın annesi de artık diziden çıkmalı, boş boş dolaşıyor dizide.
Aynen itici bir çocuk, Güney tatlı ama.
Saçma sapan ağlayıp duruyor ne yakışmasıSaçmalama be Emine abla çok yakışıyor diziye
Duygusuz musun senSaçma sapan ağlayıp duruyor ne yakışması
Ben pek duygulanmam bu şeylere.Duygusuz musun senGökhan öldüğünde oğlum deyişini hayatım boyunca unutmam.
Bu hafta çok güzel olacak bölüm.Ben pek duygulanmam bu şeylere.Doğru orada döktürdü ama bitti yani gereksizleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?