Kırgın Çiçekler - 38. Bölüm Fragmanı

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
ATV'nin sevilen ve ilgiyle izlenilen dizisi ''Kırgın Çiçekler''in merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

''Kırgın Çiçekler'' yeni bölümüyle pazartesi 20.00'da ATV'de!

İşte fragman:

@denizz19 @cookies @vadikızı @DarkLeqenD @destere @Çiğdem- ve izleyen diğer herkes...​

arkadaşları defneyede cemreye yaptıkları gibi okulda sırt çeviricekler özellikle şu defnenin 2 kız arkadaşı vardı defneyide ezmeye başlayacaklar ayy sabırsızlıkla bekliyorum
:Z:Z:Z

Aynen öyle olacak, yazık valla kıza. :(
Serkan ne olacak peki? :D
aaa vlla ben bu çocuk kapıdamı kalacak demiştim kız yurdu var dizide:F

burada mantıksızlık başlıyor işte serkan birisinin evinde kalacak büyük ihtimalle güneylerin evinde olabilir burdada ben sorucam tabi serkanı evine alan defneyi neden almıyor diye
:F:F:F

aaa vlla ben bu çocuk kapıdamı kalacak demiştim kız yurdu var dizide:F

burada mantıksızlık başlıyor işte serkan birisinin evinde kalacak büyük ihtimalle güneylerin evinde olabilir burdada ben sorucam tabi serkanı evine alan defneyi neden almıyor diye
:F:F:F
Boşver, fragmana bakarsak Serkan da ergen hareketler sergiliyor. :A Ona da oh olur hem, ben sevmiyorum o çocuğu. :D

Boşver, fragmana bakarsak Serkan da ergen hareketler sergiliyor. :A Ona da oh olur hem, ben sevmiyorum o çocuğu. :D
aa bende ısınamadım vlla eylüle neden annemi polise ihbar ettin diye hesap soruyor belliki gökhanımızıda sevmiyordu bu kıskanıyordu :ppp::ppp::ppp:

aa bende ısınamadım vlla eylüle neden annemi polise ihbar ettin diye hesap soruyor belliki gökhanımızıda sevmiyordu bu kıskanıyordu :ppp::ppp::ppp:
Şu Gökhan'ın annesi de artık diziden çıkmalı, boş boş dolaşıyor dizide. :D

Aynen itici bir çocuk, Güney tatlı ama. :)