Kırgın Çiçekler 33.Bölüm Fragmanı

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
ATV ekranlarının ilgiyle izlenen, başrollerini İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Gökçe Akyıldız gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi önümüzdeki hafta 33.bölümüyle ekranlara gelecek.

Dizimizin 33.bölüm fragmanı da oldukça heyecanlı ve bir o kadar da sürükleyici.

İşte merakla beklenen yeni bölüm fragmanı...

@Yiğitt @vadikızı @DarkLeqenD @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @ozgur2113 @Billy Kane @Harunnn60 @-KADİR- @destere @EFE UYSAL @halukerogluFOX @cevaa ve diğerleri...​

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen, başrollerini İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Gökçe Akyıldız gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi önümüzdeki hafta 33.bölümüyle ekranlara gelecek.

Dizimizin 33.bölüm fragmanı da oldukça heyecanlı ve bir o kadar da sürükleyici.

İşte merakla beklenen yeni bölüm fragmanı...

@Yiğitt @vadikızı @DarkLeqenD @Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @ozgur2113 @Billy Kane @Harunnn60 @-KADİR- @destere @EFE UYSAL @halukerogluFOX @cevaa ve diğerleri...​

songül vuruldumu eylül kurtuldumu heyecan dorukta haftaya..
umarım kimse vurulmaz ya da vurulan hemen olür orda ? :) bir daha hastane sahnesi izleyemem :)

okuduğum tüyoya göre güney vurulacakmış
zaten bir o kalmıştı hastaneye düşmeyen ? ama bence toprak vurulacak feride çok güzel ağlıyor öyle bişey olsa güzel olur :)

aynen bakalım neler olacak

umarım kimse vurulmaz ya da vurulan hemen olür orda ? :) bir daha hastane sahnesi izleyemem :)

zaten bir o kalmıştı hastaneye düşmeyen ? ama bence toprak vurulacak feride çok güzel ağlıyor öyle bişey olsa güzel olur :)

olabilir dediğin gibi feride güzel ağlıyor df forumda güney dediler bilmiyorum😉

aynen bakalım neler olacak

olabilir dediğin gibi feride güzel ağlıyor df forumda güney dediler bilmiyorum😉

hangi forumda? sen başka forumlarada mı giriyorsun ? :) bu aralar @Çiğdem- de kayboluyor o da sanırım kaçak olarak başka forumlara takılıyor ora neresi adres ver bende bakayım bir ara ? :)

Ama bugun başka konuda söylemiştim Güneyin hastanelik olması gerektiğini:F çok şükür o hastane sahnesini görücez:Z

Ama bugun başka konuda söylemiştim Güneyin hastanelik olması gerektiğini:F çok şükür o hastane sahnesini görücez:Z

vurulduğu an ölsün o zaman bari ağlayıp sızlama sahnesi kısa sürer :) bir bölüm hastane bir bölüm ağlama bir bölümde güneyi rüyada görme derken üç bölüm güme gidecek şimdi :)

@vadikızı ından gittiğin adresi öğreniyorum kaçamazsın benden demek başka forumlara giriyorsun :)
Sen hangi forum diyince aklıma geldi. :D

Biz bu forumda önce @vadikızı ile DF de tanışmıştık ama vadikızı cevap vermemişti bana. :F Hatta burada üye olanların birkaçı da oradaydi. Simdi oradalar mı bilmiyorum

Biz bu forumda önce @vadikızı ile DF de tanışmıştık ama vadikızı cevap vermemişti bana. :F Hatta burada üye olanların birkaçı da oradaydi. Simdi oradalar mı bilmiyorum

belki hala ordalardır tedbili kıyafet dolaşıyorlardır :) @vadikızı sanki bu forumda sana cevap veriyormu ? :) yine üç beş günde zor cevap alıyorsundur ? :)

Diğer bölüm yine iyi olacak gibi duruyor, baya olaylar olacak. :D

Bu durum ile o adamlardan paçayı kurtarırlar kesin olarak, dediğim gibi Meral'ler geri dönüyor. :F Bizimkiler mekanı basıyor. :Z

cevap vermedimmi nickin neydi bir söylesen bana valla unuttum ben cevap verdimmi
vermedimmi yta:F

belki hala ordalardır tedbili kıyafet dolaşıyorlardır :) @vadikızı sanki bu forumda sana cevap veriyormu ? :) yine üç beş günde zor cevap alıyorsundur ? :)

aşk olsun ben haruna her zaman cevap veriyorum yeni açtım pc yi
yarışmayı izliyordumda ben yokken yazmış işte harun:D

cevap vermedimmi nickin neydi bir söylesen bana valla unuttum ben cevap verdimmi
vermedimmi yta:F

aşk olsun ben haruna her zaman cevap veriyorum yeni açtım pc yi
yarışmayı izliyordumda ben yokken yazmış işte harun:D

haklısın valla zaten bak sen bir saat önce cevap vermişsin @Harunnn60 a ama kendisi yok ortada fekat lakin kabahati hep sende buluyor geç cevap veriyorsun diye ? hem suçlu hem haklı çıkmaya çalışıyor :) ben bildim bileli böyle biri zaten anlamadım gitti sağı solu belli değil banlansada kurtulsak :)