Yalnız o kızda çok iyi ağladı valla tebrikler valla. Yalnız rolüde iyiydi ayrıldığıma pişman olabilir.Bilemiyorum ama para mevzusu olduğunu sanmıyorum neyse sağlık olsun bu devirde dizi tutturmak zordur kendi pişman olur
Yalnız o kızda çok iyi ağladı valla tebrikler valla. Yalnız rolüde iyiydi ayrıldığıma pişman olabilir.Bilemiyorum ama para mevzusu olduğunu sanmıyorum neyse sağlık olsun bu devirde dizi tutturmak zordur kendi pişman olur
Şuan aç izlesene çok duygusal sahne var. Oğlu üşümesin diye mezarın üstünü örtüyor yorganlaYalnız o kızda çok iyi ağladı valla tebrikler valla. Yalnız rolüde iyiydi ayrıldığıma pişman olabilir.
Açıyom valla bu akşam fena duygusallık var. Bi dahaki bölüm o kız intihar eder söylim.Şuan aç izlesene çok duygusal sahne var. Oğlu üşümesin diye mezarın üstünü örtüyor yorganla
Şuan Deniz'in içine yürüyor.Açıyom valla bu akşam fena duygusallık var. Bi dahaki bölüm o kız intihar eder söylim.
Evet birdaha ki bölümü beklemeye gerek kalmadı.Şuan Deniz'in içine yürüyor.
Neyse klasik kendini asma falan olmadı bu daha ABlik intiharEvet birdaha ki bölümü beklemeye gerek kalmadı.
Dizimiz ayakta kalsın yeter bölüm harikaydı
Yarın 10 küsür alacağız inşallahvay be inanılmaz bir bölümdü. bölümü anlatmaya kelimeler yetmez. senaristler ellerini kara ekmek'ten çekince bu dizi daha iyi bi kıvama gelir demiştim bu bölüm her sahnesi her repliği derinden etkileyiciydi. son sahnede boğazım düğümlendi. -emine "oğlum üşüdün mü? bilseydim geceden gelirdim" sözün bitti an..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?