Kırgın Çiçekler 29.Bölüm Fragmanı

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
ATV ekranlarının ilgiyle izlenen, başrollerini İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz ve Gökçe Akyıldız gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi önümüzdeki hafta 29.bölümüyle ekranlara gelecek.

Dizimizin 29.bölüm fragmanı da oldukça duygusal anlara imza atıyor.

İşte merakla beklenen yeni bölüm fragmanı...

@vadikızı @ozgur2113 @Yiğitt @EFE UYSAL @-KADİR- @ABAY_06 @cevaa @Billy Kane @mrt-06 @xemrexxx

Acitasyonun gine dibine vuruyolar. Geçen böyle bir bölüm daha olmuştu ölmüştü sonra geri döndü. :D

Acitasyonun gine dibine vuruyolar. Geçen böyle bir bölüm daha olmuştu ölmüştü sonra geri döndü. :D
Bu tarz sahnelerden bende sıkıldım ama bir şekilde ilerletmeleri lazım diziyi. :D Yeni karakterler katarak evirseler keşke senaryoyu biraz daha. İzleyici bir süre sonra sıkılır bu tarz sahnelerden çünkü. Mesela Cemre'nin kardeşini iyi kullanırlarsa kızlarla bayağı çatışma haline sokarlarsa izleyici sever bunu. :D

Bu sahneyi her karakterde gördük :A

Her bölüm sırasıyla biri hastaneye düşüyor bazende toplu düşürüyorlar dizi totale iyice bağladı :A tam @Çiğdem- lik dizi o yüzden :)

senarist dalgamı geçiyor fragmandaki olayları her karaktere yapmaları mı gerekiyor birde aynı mekanları kullanıyorlar yazacak konu mu yok her bölüm birinin kalbi duruyor senarist 160 dakika bölümü uzatmak için böyle oyunlar yapma seyirci diziden uzaklaşacak

Şimdi fark ettim harbi 2 saat 40 dk sürmüş. 😱 İyice uçtular. :D

Bu sahneyi her karakterde gördük :A

Her bölüm sırasıyla biri hastaneye düşüyor bazende toplu düşürüyorlar dizi totale iyice bağladı :A tam @Çiğdem- lik dizi o yüzden :)
aa furkan ardıncın diziden çıkma ihtimali varmış yeni dizide oynayacak haberleri var:T

ayy ne belalı mirasmıs bu ayoll önce serkanın babası mirası cemreye söylemeye giderken trafik kazasından öldü şimdide furkan cemreye mirası söylemeye giderken trafik kazasında ölücek büyük ihtimalle 😕😕😕 @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @destere @mrt-06

aa furkan ardıncın diziden çıkma ihtimali varmış yeni dizide oynayacak haberleri var:T

ayy ne belalı mirasmıs bu ayoll önce serkanın babası mirası cemreye söylemeye giderken trafik kazasından öldü şimdide furkan cemreye mirası söylemeye giderken trafik kazasında ölücek büyük ihtimalle 😕😕😕 @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @destere @mrt-06
Evet okudum bende gazetede. Doğruymuş. Ama ben diziye yakıştıramamıştım ne yalan söyleyeyim.

Evet okudum bende gazetede. Doğruymuş. Ama ben diziye yakıştıramamıştım ne yalan söyleyeyim.
frragmanı izleyince @Çiğdem- :A
CYiU3-MWEAAEDRb.jpg

liseli rolune bende yakıştırmadım hiç liseli çocuk gibi davranmıyordu herkesi dövüyordu bence öğretmen rolunde falan olsa olurdu:F:F:F

ben bu çocuğu hep kösem dizisine yakıştırıyordum belkide yeni dizisi odur @xemrexxx
:A:A:A

liseli rolune bende yakıştırmadım hiç liseli çocuk gibi davranmıyordu herkesi dövüyordu bence öğretmen rolunde falan olsa olurdu:F:F:F

ben bu çocuğu hep kösem dizisine yakıştırıyordum belkide yeni dizisi odur @xemrexxx
Yok artık sende. Aman gelmesin Kösem'e filan. Dizi iyice çöker bu sefer. :A:A

hayır o güneydi bu çocuk değil :F bu çocuk senin superportakla yarışır jensenla meme yarıştırır :F

Fragman baya güzel olmuş de bu hastane odası ne günler geçirdi bee. :F Şimdi de bu oda da Gökhan için ağlıyoruz. :D

Gökhan'ın annesinin ''oğlum'' diye bağırması içimi yaktı lan, helal olsun kadına...

Bekliyoruz yeni bölümü.

Güneşin Kızları çok sıktı beni artık bıraktım! Bu diziyi de her an bırakabilirim kendine gelsin hep aynı hep aynı çok sıkmaya başladı beni bu da yani! :bağır:😡😡