Aynen kırıtık yaklasik harektini yapti yine yani.![]()
Aynen kırıtık yaklasik harektini yapti yine yani.![]()
hoşuna gitti heralde o yedigi laflar. napiyor bu.Aynen kırıtık ya![]()
Bu da bozdu kendinihoşuna gitti heralde o yedigi laflar. napiyor bu.![]()
Arkadaşları dedi ki Meral senle dalga geçiyor falan dediler senle o da dedi Yoo Meral'i eve davet ettim gelecek dedi onlar da inanmadılar dediler bizde size geleceğiz göreceğiz dediler nitekim Meral geldiğinde onlar odada saklanıyorlardı ama Meral fark etti onları ve bağırıp gitti sonra da ertesi gün okula gittiler tüm kızlar okulda dedikodular hemen yayılmış tabi Defne falan bunu peynir ismiyle andılarO şişko ne yapmış Meral'eBi ara baktığımda ona kızıyorlardı
![]()
peynir. ahah.Arkadaşları dedi ki Meral senle dalga geçiyor falan dediler senle o da dedi Yoo Meral'i eve davet ettim gelecek dedi onlar da inanmadılar dediler bizde size geleceğiz göreceğiz dediler nitekim Meral geldiğinde onlar odada saklanıyorlardı ama Meral fark etti onları ve bağırıp gitti sonra da ertesi gün okula gittiler tüm kızlar okulda dedikodular hemen yayılmış tabi Defne falan bunu peynir ismiyle andılarsonra Songül buna saldırdı falan en sonunda kırmızı ruj sürdü mini etek falan tam kendini o pozisyonda göstermeye çalışarak çıktı şişkonun evine gitti isyan etti orada dedi al senin istediğin gibi peynir oldum dedi. Neyse sonra ağlayarak giderken arkasından bir araba yanaştı dedi istediğin yere bırakayım falan derken Meral Adama dedi ki dışardan bakınca öyle görünüyorum dimi dedi ve madem öyleyse bineyim dedi bindi ama sonradan o sinirle verdiği kararın hatalı olduğunu anlayınca iş işten geçti Ada'm ıssız bir yere götürdü orada bitti bakalım ne olacak
![]()
Haftaya müsait olursam bakarım biraz, heyecanlı gibi görünüyorArkadaşları dedi ki Meral senle dalga geçiyor falan dediler senle o da dedi Yoo Meral'i eve davet ettim gelecek dedi onlar da inanmadılar dediler bizde size geleceğiz göreceğiz dediler nitekim Meral geldiğinde onlar odada saklanıyorlardı ama Meral fark etti onları ve bağırıp gitti sonra da ertesi gün okula gittiler tüm kızlar okulda dedikodular hemen yayılmış tabi Defne falan bunu peynir ismiyle andılarsonra Songül buna saldırdı falan en sonunda kırmızı ruj sürdü mini etek falan tam kendini o pozisyonda göstermeye çalışarak çıktı şişkonun evine gitti isyan etti orada dedi al senin istediğin gibi peynir oldum dedi. Neyse sonra ağlayarak giderken arkasından bir araba yanaştı dedi istediğin yere bırakayım falan derken Meral Adama dedi ki dışardan bakınca öyle görünüyorum dimi dedi ve madem öyleyse bineyim dedi bindi ama sonradan o sinirle verdiği kararın hatalı olduğunu anlayınca iş işten geçti Ada'm ıssız bir yere götürdü orada bitti bakalım ne olacak
![]()
Bekliyoruz.2 hafta sonra buraya geliyorum muhtemelen![]()