Konu biraz gecikti ama açmadan olmaz yorumlar bekleniyor @Yiğitt @vadikızı @ozgur2113 @Harunnn60 @-KADİR- ve diğer izleyen arkadaşlar
Cano ben unutmuşum bir an ya sonradan yorum yapma isteği gelince hatırladımAy konuyu açmayacaksn sandım @denizz19
Bölüm güzel gidiyor nerdesiniz @Çiğdem- @vadikızı @DarkLeqenD
Hahaha reyiz sen de iyiden iyiye izliyorsunLan şişkoya bak Meral'den hoşlanıyomuş lan bi tipine bak senMeralde nefes alsın yeter modunda zaten
Spordan geldim biraz soluklanıyım derken izledim 10 dk. filanHahaha reyiz sen de iyiden iyiye izliyorsun
24 bölüm oldu izlersin benceSpordan geldim biraz soluklanıyım derken izledim 10 dk. filanAra ara izlememe rağmen diziyi seviyorum, bi gün baştan izlicem ama zor geliyor
Fırsat bulursam başlıcam inşallah24 bölüm oldu izlersin bence
Başlar biraz daha drama yönlü ama sonradan komedisi de açılıyorFırsat bulursam başlıcam inşallah
ben psikopatlardan mı hoşlanıyorum.Başlar biraz daha drama yönlü ama sonradan komedisi de açılıyor
Zeyno tam senlik @Billy Kane psikopat
son 2 bölümdür dizi düzeldi eski havayı yakaladı ama bu bölüm bence büyük bir hata var ayoll defnenin annesi zaten gökhana isteiği kadar para vermeye hazırdı gökhan defnenin annesinden istseydi o parayı defneyle igilenicemd edikten sonra istediği parayı alırdı zamanında eylülüne aldığı gibiAy konuyu açmayacaksn sandım @denizz19
Bölüm güzel gidiyor nerdesiniz @Çiğdem- @vadikızı @DarkLeqenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?