Kırgın Çiçekler 24.Bölüm Yorumları

Bölüm çok iyi başladı. Cemre bugün ayrı mı güzel ve ayrı mı güzel rol yapıyor :bhr:

Kemal ve Mesude hahaha koptum ya :F @DarkLeqenD izlemeliydin bence :A

Mesude de duyarsızlaşmış artık Defne bağırınca normal karşılıyor hepsi bağırıyor kızların çünkü :F

Son düzenleme:
Lan şişkoya bak Meral'den hoşlanıyomuş lan bi tipine bak sen :D Meralde nefes alsın yeter modunda zaten :D

Son Zaman'larda en keyif aldığım bölümlerden biri oldu :)

Nazan hanım eşeğe gitmiş :F

Son düzenleme:
ben bölümü acayip beğendim. komedi ve heyecan dozu harika ayarlanmış. bi heyecanlanıp bi güldüğümüz bölüm oldu. toprak ve feride sahnelerinde sesli güldüm. :X feride'nin toprak'a tripleri falan komediydi. kendi kendine toprak adına çiçek yolluyor o anlardaki hareketleri falan süperdi. :X cemre'nin kardeşinin olayı bence kendince haklı bir tavır. ya bu defne'ye de hiç sinirlenemiyorum çok tatlı şey. :X birde mal diyişine hastayım ya. :X

Ay konuyu açmayacaksn sandım @denizz19 :T:

Bölüm güzel gidiyor nerdesiniz @Çiğdem- @vadikızı @DarkLeqenD :T:
son 2 bölümdür dizi düzeldi eski havayı yakaladı ama bu bölüm bence büyük bir hata var ayoll defnenin annesi zaten gökhana isteiği kadar para vermeye hazırdı gökhan defnenin annesinden istseydi o parayı defneyle igilenicemd edikten sonra istediği parayı alırdı zamanında eylülüne aldığı gibi :F:F:F

Bölümü geç izleyebildim. :(

Çok iyi bölümdü, komedi vardı dram vardı. :D Sonunda Cemre ve kardeşi baş başa verdi, bakalım onlardan iş çıkacak bence daha. Yine Meral'in annesi de bölüme damga vuran unsurlardan birisiydi. :)