Konu biraz gecikti ama açmadan olmaz yorumlar bekleniyor @Yiğitt @vadikızı @ozgur2113 @Harunnn60 @-KADİR- ve diğer izleyen arkadaşlar 
Cano ben unutmuşum bir an ya sonradan yorum yapma isteği gelince hatırladımAy konuyu açmayacaksn sandım @denizz19
Bölüm güzel gidiyor nerdesiniz @Çiğdem- @vadikızı @DarkLeqenD![]()
Hahaha reyiz sen de iyiden iyiye izliyorsunLan şişkoya bak Meral'den hoşlanıyomuş lan bi tipine bak senMeralde nefes alsın yeter modunda zaten
![]()
Spordan geldim biraz soluklanıyım derken izledim 10 dk. filanHahaha reyiz sen de iyiden iyiye izliyorsun![]()
24 bölüm oldu izlersin benceSpordan geldim biraz soluklanıyım derken izledim 10 dk. filanAra ara izlememe rağmen diziyi seviyorum, bi gün baştan izlicem ama zor geliyor
![]()
Fırsat bulursam başlıcam inşallah24 bölüm oldu izlersin bence![]()
Başlar biraz daha drama yönlü ama sonradan komedisi de açılıyorFırsat bulursam başlıcam inşallah![]()
ben psikopatlardan mı hoşlanıyorum.Başlar biraz daha drama yönlü ama sonradan komedisi de açılıyor
Zeyno tam senlik @Billy Kane psikopat![]()
son 2 bölümdür dizi düzeldi eski havayı yakaladı ama bu bölüm bence büyük bir hata var ayoll defnenin annesi zaten gökhana isteiği kadar para vermeye hazırdı gökhan defnenin annesinden istseydi o parayı defneyle igilenicemd edikten sonra istediği parayı alırdı zamanında eylülüne aldığı gibiAy konuyu açmayacaksn sandım @denizz19
Bölüm güzel gidiyor nerdesiniz @Çiğdem- @vadikızı @DarkLeqenD![]()