- Reaksiyon puanı
- 17,850
- Puanı
- 1,061
Kaza yaptılar ne yapsın nefes mi alsın4 bölüm önceki fragmanda da birilerinin kalbi duruyordu bu @denizz19 dizileri hep rutine bağlıyor
@destere Meral'in anası gelmiş.
dün akşam izledim fragmanı hemen dizi bitince yayınlamışlardı yorumdfa yapacaktım yalnız netim bugünlerde problem yarattığı için yazacaklarımı unutmuşumFragman muhteşem olmuş yav. Bayıldım.
Bence orada ölen Songül değil, başkası. Yani orada kesmiş olabilirler, başka birisi derken orayı kesmiş olabilirler. İnşallah Songül'e birşey olmaz.
Bu arada Defne sakat mı kalacakmış? 😱
Meral'in annesi geldi @destere geriye kalan tek isim olarak.
Bakalım sırada kimin annesi kaldı? Diyeceğim de herkesin anası çıktı ortaya.dün akşam izledim fragmanı hemen dizi bitince yayınlamışlardı yorumdfa yapacaktım yalnız netim bugünlerde problem yarattığı için yazacaklarımı unutmuşum
meralin annesi olarak gelecek kadında aşk ve cezadan izlediğim nazanmış o kadını ordada sevmiştim meral için iyi bir anne olacaktır biraz kötü karaktere yakın biri ama bakalım umarım iyi çıkar meralin kaliteli bir anneye ihtiyacı var
yalnız her hafta fragmanda biri öldü ölecek diye kalbimize indirmeye çalışıyorlar bu gidişle biri ölse üzüleceğim ölmese senaryo inandırıcılığını yitirecek iki arada bir derede kalmışız )
4 bölüm önceki fragmanda da birilerinin kalbi duruyordu bu @denizz19 dizileri hep rutine bağlıyor
Ayy kıskançHer hafta fragmanda birileri ölüyor bu gidişle ölmeyen kalmayacak