Final ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Yo ben arada bakarım bu diziye salından geçerken filan
Ağzımdan aldın resmen. Acaba @Harunnn60 'un hesabı hacklendi mi diye düşünmedim değil
Harunun vucudunu @denizz19 ele geçirmiş Aaa aylar önce Denize finali izleyecem demiştim yarın bir youtubeden bakar yorumlarımYo ben arada bakarım bu diziye salından geçerken filan
Harunun vucudunu @denizz19 ele geçirmiş Aaa aylar önce Denize finali izleyecem demiştim yarın bir youtubeden bakar yorumlarım
Harunun vucudunu @denizz19 ele geçirmiş Aaa aylar önce Denize finali izleyecem demiştim yarın bir youtubeden bakar yorumlarım
@sokak sanati ile bakarız bizde finale belkiAlmanya'ya geldiğim ilk gün bu dizinin de ilk bölümü yayınlanmıştı. Öyle bir tesadüf var aramızda. Onun dışında uzaktan yakından 113 bölümdür alakam olmadı hiç. @Harunnn60
Almanya'ya geldiğim ilk gün bu dizinin de ilk bölümü yayınlanmıştı. Öyle bir tesadüf var aramızda. Onun dışında uzaktan yakından 113 bölümdür alakam olmadı hiç. @Harunnn60
İlk 2 sezonu izlemiştim @destere gibi sapık bir adamda burda vardı onun için@sokak sanati ile bakarız bizde finale belki
Sizde mi? 😱@sokak sanati ile bakarız bizde finale belki
Yoksa @destere de bu adam gibi bıyıklı mı?
Olabilir şeklini bilmiyoruzkı göstermiyorSizde mi? 😱
Noluyor kanka, herkes final bölümünü mü beklemiş
Yoksa @destere de bu adam gibi bıyıklı mı?
Herkes gösteriyor mu kiOlabilir şeklini bilmiyoruzkı göstermiyor
Sende izliceksin demekOh be 113 bölüm sonra ilk defa birileri ölecek sanırım
Yani birkaç üye diyelim ama çoğu erkekten daha cesaretli çıktım bu konuda bir çoğu kendini saklıyor yeni gelin gibi @Harunnn60Herkes gösteriyor mu ki
Sana şöyle yorum yapıyorum ve bu konuya daha fazla prim vermiyorumSende izliceksin demek
Benim dışımda herkes izleyecek anlaşılanSende izliceksin demek
Yani birkaç üye diyelim ama çoğu erkekten daha cesaretli çıktım bu konuda bir çoğu kendini saklıyor yeni gelin gibi @Harunnn60
Hadi bakalım yorum ve görüşlerini bekliyoruzSana şöyle yorum yapıyorum ve bu konuya daha fazla prim vermiyorum
< - - - >
Yeni gelin gibiSende izliceksin demek
Yani birkaç üye diyelim ama çoğu erkekten daha cesaretli çıktım bu konuda bir çoğu kendini saklıyor yeni gelin gibi @Harunnn60
Senin maşallah manken gibi boyun var@xemrexxx i Sen görmemişsindir tam yer cücesi benden kısa