'Kırık Hayatlar' Kanal Değiştiriyor! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,140
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Kanal D'nin izleyici çekmekte zorlanan günlük dizisi 'Kırık Hayatlar' kanal değiştiriyor!

Yapımcılığını Nöbetçi Yapım'ın, yönetmenliğini Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın üstlendiği, senaryosunu Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik'in kaleme aldığı, başrollerini; Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz'ın paylaştığı dizide sürpriz bir gelişme yaşandı.

Başladığı günden bugüne kadar istenilen reytingleri alamayan yapım, gelecek haftadan itibaren teve2'de ekrana gelmeye başlayacak.

Kırık Hayatlar, yeni bölümleriyle pazartesi'den itibaren hafta içi her gün 13.00'te teve2'de!

Yurt dışı satışı mı iyi acaba? Çünkü reytingleri epey kötü, kanal değiştirecek oranı yoktu? Kanal D adına iyi karar olmuş, Ece Üner'in programı da epey kötü oranlar alıyor. Bakalım ne yapacak kanal?

İlk 100 de yok program kanal değiştiriyor
bitirin gitsin işte zorlamanın anlamı yok

Ben olsam kanal yerine Ece ile saatlerini değiş tokuş ederdim, belki biri kurtarırdı saat dilimini hiç olmazsa.

teve2 bir zamanların Star'ına döndü, Kanal D izlenmeyen ne varsa oraya postalıyor.

Reactions: Gerekli24
Ben olsam kanal yerine Ece ile saatlerini değiş tokuş ederdim, belki biri kurtarırdı saat dilimini hiç olmazsa.

teve2 bir zamanların Star'ına döndü, Kanal D izlenmeyen ne varsa oraya postalıyor.
Başka neyi yolladı ki?

Ellerinde stok bölümler vardır , onları orada yayınlayıp bitirirler .

Şimdi baktım da yurt dışı satışına dair bir haber göremedim bu dizi ile ilgili. Büyük ihtimalle çekilmiş olan stok bölümleri orada yayınlayıp bitireceklerdir.

Kanal, Ece Üner'i bitirip o saat dilimine bu diziyi getirse belki dizi yükselebilirdi. İzleyiciye gündüz kuşağı programları arasında farklı bir alternatif olurdu.

Reactions: Yiğitt
Bu aylarda bir fuar oluyordu ya dizi satışıyla ilgili adını unuttum şu an, o bekleniyor gibi geldi bana da.

İlgi görmezdi bence o saatte de...

Bu aylarda bir fuar oluyordu ya dizi satışıyla ilgili adını unuttum şu an, o bekleniyor gibi geldi bana da.

İlgi görmezdi bence o saatte de...
MIPCOM. Ondan haberler gelmeye başladı, Dizilah gibi bir kaç hesap bilgi paylaşıyor. Satış yapılıp paylaşılmadıysa bilemiyorum tabi.

Reactions: Yiğitt