'Kırık Hayatlar' Final Yapıyor! | teve2

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,134
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

'Kırık Hayatlar' final yapıyor!

Yapımcılığını Nöbetçi Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik'in kaleme aldığı, başrollerini; Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz'ın paylaştığı dizi ekran macerasını sonlandırıyor.

Yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturduğu ve Ekim ayında Kanal D'den teve2'ye transfer olan dizi çarşamba günü yayınlanacak olan 100. bölümüyle final yapacak.

Kırık Hayatlar, yeni bölümüyle 13.00'te teve2'de!

Reactions: Angelica
Kanal D'de yayınlanırken ilk 100 de yoktu teve2'de ilk 200 de bile yoktur

Hafta ortasında final yapan günlük dizi de ilk kez görüyoruz.
En azından düz 100 yapmışlar iyi.

Reactions: 12.Adam
Günlük diziler hep aynı tip yapıldığı için artık havaları söndü. Onların yerini programlar aldı genelde. Hiç izleme fırsatım olmadı ama çoğu insanın fırsatı olmamış belli.

Reactions: EmreCan
Tabi bunların atası unutma beni deniz yıldızıdır senaryolar aynı aşk mesş entrıka .Alın yazım askın bedeli beni affet aynı tip .Tek farklı Seksenler dizisi ahlen izlenılıuor

Vay be bu dizi 100 bölüm yayınlanmış mı ya demek ki izlenmiş iyiymiş

100'e tamamlanması bile bir mucize, artık günlük diziler tutmuyor onların da devri geçti maalesef.

Bu kanalda tekrar dizileri haric yeni dizi mi yayinlaniyordu, ilk kez duyuyorum.

100 bölüm iyi bir sayı ama bekleneni veremedi, günlük diziler artık iş yapmıyor maalesef. Gündüz kuşağına daha sağlam yapımlar düşünülmeli..

Demek ki 100 bölümlük sözleşmesi varmış

Yemek yerken denk geliyordu, senaryo o kadar hızlanmıştı ki belliydi biteceği. Flash TV kalitesinde oyunculukları ve durmadan çalan iç karartıcı müziğiyle 100 bölüm başarı
Mine Çayıroğlu'nu daha iyi projelerde görmek isterdim.

Yerine de Annem'i koymuşlar. İntikam, Güllerin Savaşı koysaydınız bir kere de

Yazık yaaa keşke benim bu diziden daha önce haberim olaydı hiç dikkatimi de çekmemişti taa ki bugün @Emre Ozansoy bana o linki atana kadar ben ÖTESİZ İNSANLAR dizisinin çoğu müziklerinin kullanıldığını bilseydim çoktan izlerdim şansa bugün çoğu bölümlere müzikler için baktım bir sürü müzikleri kullanılmış neredeyse çooook yazık oldu haftalık dizi olaydı keşke
Haftalık dizi olsaydı bu kadar bölüm sayısı olmazdı her türlü kârdır

Reactions: Emre Ozansoy
Geç bulduk erken kaybediyoruz.

Reactions: EmreCan