Ne rakibi? Belki foxun yaptiği taktiği yapar iki diziyi birleştiririzYok kalsın başka rakip istemem
Ne rakibi? Belki foxun yaptiği taktiği yapar iki diziyi birleştiririzYok kalsın başka rakip istemem
Bilmiyorum tutarsa düşünürüm bunu teşekkürlerNe rakibi? Belki foxun yaptiği taktiği yapar iki diziyi birleştiririzHayırlı olsun
İlk bölümü Çarşamba 21'de yayınlıyorum çatla patlaCanım sen Lacivertle aynı gün yayınlansan esamen okunmaz o yüzden boş bulduğun güne çöreklen
Küstüm Show bile geçer seniBilmiyorum tutarsa düşünürüm bunu teşekkürler
İlk bölümü Çarşamba 21'de yayınlıyorum çatla patla
Dizinin ismini görünce Deniz mi yapiyor acaba dedimDaha başlamadan güzel reyting yaptı @denizz19 sayesindeDönüp dolaşıp Lacivert'i vuracak haberi yok
Kahrolsun Totalizm
Ne zaman başlıyo
"Dizi Dizi Fav10", "Kod Adı: Paradoks" ve "Biricik Ailem" gibi projelerin yapımcısı ERS Yapım'dan yeni sezona damgasını vuracak iddialı bir dram dizisi geliyor. Yakında Fav10'da olacak olan Kırık Çiçekler'de umut, aşk ve mücadele bir arada olacak.
İddialı projenin genel konusu ise şöyle;
Aslı, Deniz, Çiğdem, Burçak ve Pınar yetiştirme yurdunda büyümüş beş genç kızdır. Anneleri farklı olsa da kardeşten öte olan kızlar bir hafta sonra 18. doğum günülerini kutlayacaktır. Fakat bu sırada Çiğdem'in başına gelen amansız hastalık karakterlerimizin bütün hayatını alt üst eder. Yalnızca 5 aylık ömrü kaldığını öğrenen Çiğdem arkadaşlarından son bir fedakarlık ister. Fakat bu fedakarlığın kötü sonla bitme olasılığı yüksektir. Karakterlerimiz kardeşlerinin son isteğini gerçekleştirebilmek adına bu büyük yola adımlarını hiç tereddüt etmeden atacaklardır.
Kırık Çiçekler, sürükleyici öyküsü ve iddialı kadrosu ile yakında Fav10'da!
neyse sen şuraya gir her gün için konu var izlediğin diziler için oy kullanNe zaman başlıyo
Kırgın Çiçekler yayında zaten izleyebilirsinNe zaman başlıyo
Tamam kullandım emrecimneyse sen şuraya gir her gün için konu var izlediğin diziler için oy kullan
https://fav10.net/forum/forums/reyting-tv-anketleri.580/
Kırgın çiçekler ı zaten izliyorum ama yetmiyor bu da ona benzediği için okuyucamKırgın Çiçekler yayında zaten izleyebilirsinbu da onun kopyası
Afişi bile neredeyse aynı. Her şeyi çalmış Batuhan. O da gizli Kırgın Çiçekler izleyicisi çaktırmaTamam kullandım emrecim
Kırgın çiçekler ı zaten izliyorum ama yetmiyor bu da ona benzediği için okuyucam
Bence de .. ya zaten kırgın çiçeker izlemeyen mi kaldı kim izlemiyor um derse inanmamAfişi bile neredeyse aynı. Her şeyi çalmış Batuhan. O da gizli Kırgın Çiçekler izleyicisi çaktırma
Sen Deniz'e inanma İçerde varken o Yeşilçam fırlaması diziyi izlemem benBence de .. ya zaten kırgın çiçeker izlemeyen mi kaldı kim izlemiyor um derse inanmam
Yeşilçam fırlaması demen gururumuzu okşuyor. Eskileri anıp hatırlatabiliyorsak Mutlu oluruzSen Deniz'e inanma İçerde varken o Yeşilçam fırlaması diziyi izlemem benBu arada hatırlattığın için teşekkürler en son 1.bölümü yazıyordum bitirip haftaya başlatırım
Rica ederimSen Deniz'e inanma İçerde varken o Yeşilçam fırlaması diziyi izlemem benBu arada hatırlattığın için teşekkürler en son 1.bölümü yazıyordum bitirip haftaya başlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?