Kınalı Kar

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,735
Puanı
1,060
Kanal D'de ekrana gelmiştir. Emrah diziden çıktıktan sonra biraz olsun bozmuştur.

Kamber karakteri unutulmazdır.

Seyit'i çağırdıktan sonra bir de kafasına vurması vardı.

Evet.Cabbar aga:Nazaaar! Demesi,kamber karakteri muthistir.Emrah gittikten sonra izlemedim.

efsane dizi efsane

aynen şimdi hatırlayan pek olmaz ama harbi efsane bi diziydi berivan da öyle

Diziyi izlemistim. Sibel Can vardi sanirim. Ama hatirlamiyorum. Onun disinda sarkisi vardi. Sarkisindan baska birsey hatirlamiyorum.

hayir o Berivan'di.Bu dizi yani Kinali Kar'da Emrah basroldeydi.Ama ayni donemin dizisi.yani hata yapmak normal.

Bir dönem Kanal D'de yayınlanan efsane dizi.

Cabbar Ağa, Seyit, Kamber, Ali Örtmen 🙂D) gibi unutulmaz karakterleri vardır.

Emrah diziden ayrıldıktan sonrası gerçekten bozmuş ve fazla sürmeden bitmiştir.

Hiç kimse bahsetmemiş ama müzikleri de müthiştir ve o döneme damgasını vurmuştur.

Kinali Kar turkuydu galiba.jenerik su an kulagimda.bu arada emreemreu konuya dizi hakkinda bilgileri eklemeli...

- - - Ekleme - - -

Bu arada cok ilginc Nazar'dan bahseden yok

Şimdilerde yeniden izlemeye başladığım dizidir.

O zamanların efsanevi dizilerindendir. Gerek kısa süresi gerekse senaryosu ile muhteşemdir. Birçok karakteri unutulmazdır. Toplamda 90 bölüm yayınlanmış olup 2004 yılında ekranlara veda etmiştir. Emrah diziden 77. bölümden ayrılmıştır. Diziden ayrılmasının sebebi ise albümlerini bahane olarak göstermesidir. Diziden ayrılmasının asıl sebebi dizinin çekildiği yerler olan Bursa ile İstanbul arasında gidip gelmekten yorulmasıdır.