"Kış Uykusu" Ne Zaman Vizyona Girecek?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,382
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1401474056.jpg

Nuri Bilge Ceylan'a Cannes Film Festivalinde "Altın Palmiye" kazandırarak sinema tarihimizdeki en önemli fimler arasına adını altın harflerle yazdıran Kış Uykusu'nun merakla beklenen vizyon tarihi de netlik kazandı.

Yapılan açıklamaya göre filmin vizyon tarihi 13 Haziran 2014 olarak belirlendi. Aslında Ağustos gibi vizyona girmesi beklenen filmin bu kadar erken vizyona girişi ise sürpriz olarak yorumlandı.

Başrollerinde Haluk Bilginer, Melisa Sözen ve Demet Akbağ'ın yer aldığı film, geçtiğimiz günlerde Cannes'da sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Palmiye'yi kazanarak tüm dünyada adından söz ettirmeyi başarmıştı. Üç saati aşkın süresiyle filmin başarısını gişeye taşıyıp taşıyamayacağı merak konusu.

Hadi bakalım bekliyoruz. :)

sırf bu haberlerden dolayı bence normalde hiç izlenmeyecek film az da olsa izlenebilir
bende bi yandan merak ediyorum ama bu adamın filmleri çok yavaş oluyormuş ve süresi 3 saat sıkıcı olursa ben 3 saat dayanamam yarı olmadan çıkarım :D

Normalde sinemaya hiç gitmeyen bir insanım ama bu filmi bir an önce izlemek istiyorum. Öte yandan oturup saatlerce bir şey izleyemiyorum. Evde olsa üç hatta belki dört parçaya bölüp rahat rahat izlerim ama sinemada o imkan da olmaz. Bilemiyorum ne yapacağımı. :)

İşte bu sevindirici haber.Umarım bu kez gişede de hak ettiği başarıyı alır Nuri Bilge Ceylan.:)

Kış Uykusu'nu sinemada izlemek istiyorum. Aksi takdirde izleme şansım olmayacak. -En azından Oscar'a kadar, öyle olmasını umuyoruz.- Ancak erken olmuş vizyon. Ağustos olsaydı gitme şansım daha fazla olurdu. Neyse artık, inşallah buraya gelir de, giderim.

Kış Uykusu'nu sinemada izlemek istiyorum. Aksi takdirde izleme şansım olmayacak. -En azından Oscar'a kadar, öyle olmasını umuyoruz.- Ancak erken olmuş vizyon. Ağustos olsaydı gitme şansım daha fazla olurdu. Neyse artık, inşallah buraya gelir de, giderim.
Osmaniye'ye daha gelmedi, şaşırdım mı? Hayır.

:(

Bu adamın filmleri gerçekten çok başarılı ama nedense vizyonda pek ilgi görmüyor.İşte bundan da Türk Halkının filmden anlamadığını çıkarıyorum.

Bu adamın filmleri gerçekten çok başarılı ama nedense vizyonda pek ilgi görmüyor.İşte bundan da Türk Halkının filmden anlamadığını çıkarıyorum.
Sadece Bir Zamanlar Anadolu'dayı izledim ve beğendiğimi söyleyemem. Yönetmenliği iyi de senaryosu kötüydü o filmin. Sadece NBC'nin filmlerine bakarak bunu çıkaramazsın. Ki bence beğenenlerin çoğu, farklı olmak için beğeniyor. :)

Sadece Bir Zamanlar Anadolu'dayı izledim ve beğendiğimi söyleyemem. Yönetmenliği iyi de senaryosu kötüydü o filmin. Sadece NBC'nin filmlerine bakarak bunu çıkaramazsın. Ki bence beğenenlerin çoğu, farklı olmak için beğeniyor. :)
Ben bu adaımın filmlerini beğeniyorum ama Türk Halkı beğenmiyor sinema da Komedi izlemek istiyorlar eee tabi tv de drama dizileri olunca sinema da komediye kaçıyorlar:D

Ben bu adaımın filmlerini beğeniyorum ama Türk Halkı beğenmiyor sinema da Komedi izlemek istiyorlar eee tabi tv de drama dizileri olunca sinema da komediye kaçıyorlar:D
ABD'de de vizyonda hep aksiyon, süper kahraman tarzı filmler yukarıda oluyor. Vizyonu pek takmamak gerek bana kalırsa. :D

Tabi Kış Uykusu'nun yüksek izleyicilere ulaşmasını çok isterim ama bu istekten öteye gitmez. :(

ABD'de de vizyonda hep aksiyon, süper kahraman tarzı filmler yukarıda oluyor. Vizyonu pek takmamak gerek bana kalırsa. :D

Tabi Kış Uykusu'nun yüksek izleyicilere ulaşmasını çok isterim ama bu istekten öteye gitmez. :(
:DABD de tv de dram yapmıyorlar da ondan :DBizde daha çok kadınlara hitap eden onların ilgisini çekecek diziler yapılıyor ama abd de aksiyon fantastik tarzı diziler:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU