Show Kış Güneşi - Dizi Yorumları

Listemde izleyeceğim yeni başladım izlemeye 5-6 tane oldu.. Şuan Kill ne heal me yi izliyorum dramalara takıldım dramları pek sarmadi fanstatik diziler daha ilgimi çekiyor

O zaman 9 kuyruklu tilkiyi anlatan bir dizi vardı onu izleyebilirsin.
Birde A Ghost var bende bakacağım bir ara bunlara.

She Was Pretty'i izledin mi??
Sen diyince erkene aldım diziyi.. İki bölüm izledim dizi romantik komedi olarak güzel aslinda medyapim doğru tercih yapmış basrol tam Zeynep Çamcı'nin normal hali Zeynep oynamasına gerek yok doğal olsun bu rolü rahat üstünden kalkar ama Başol erkek rolu bence yetersiz önün çok yakışıklı olması lazim.. Medyapim zaten kızları iyi buluyor ama erkeklerde gidiliyor yalnız okuduğuna gore hikaye 14 bölümde bitiyor ondan sonra orijinalinde bile uzatmışlar çünkü hikaye çok dar ve bir saatlik oldigu için sıkmıyor bu diziyi nasıl uzatacaklar orada sıkıntı var. Mutlaka yan roller dahil edilecek dizi karman çorban olacak

Show Tv dizinin çok arkasında durdu cidden. Umarım ramazandada devam edip sezon finali yapar diyeceğim ama sanmıyorum.

@Yiğitt final haberi gibi bir şey duydun mu?

Dizinin yapımcısına dizi final yapmıyor mu diye soru sordum, yapmadığını söyledi bana.
Şunu yazmış. Bende bu reytinglerle neresi beğeniliyor yazdım.

https://twitter.com/x/status/736840881437835264

Yapmaz bencede sosyal medyada bayağı ilgi var diziye. Efe ve Nisa'nın bi sahnesi bayağı konuşuldu.

Yazın başlayacağımda bitmiş dizilere başlamayı pek sevmiyorum.

Zaten Show böyle başrolleri bir daha zor bulur. Son yıllardaki en iyi başrolleri bence.
@Yiğitt

Orasını bilemem, yapımcıya sordum ve cevabımı aldım. Demekki 20'yi garanti bulacak.

@eskici bu fragmanla Aslı'ya olan sevgim %200 daha arttı.

Allstar için en büyük favorilerimdensin,güzel kullanırsın umarım Aslı'yı

Diziyi takip etme şansım olmadı ama bugün tekrarında baktım biraz iyi bir diziye benziyor umarım final yapmaz

Soğuk bulduğum ama ilginç bir şekilde ilgimi çeken diziye başladım bugün.
Dizinin kadrosu dar, ama kurgusu çok iyi. Bol malzeme çıkacak türden. İlk bölümüde oldukça akıcıydı. Kalite olarak üst düzey buldum.

20 yıl öncesine gittik. Efe 5-6 yaşlarında, evinin bahçesinde annesini başka bir adamla öpüşürken görüyor ve korkarak kaçıyor. Bu sırada babası yolda hareket halindeyken arkada Efe beliriyor ve hikaye burada başlıyor. Efe'nin ikizi yani abisi Mete'nin eşi Nisan (Aslı Enver) ın babası, Efe ile Mete'nin babasına tuzak kurarak yolda arabanın dengesini bozarak uçuruma sürüklediler. O esnada Efe arabadan düşmüş kendiside babasıda yaşıyorlardı ama Kadim arabanın yanına gelip babasını boğarak öldürdü arabayıda denize sürükledi tam gideceği sırada yerde Efe'yi fark etti Yakup (Nisan'ın babası) dan çoçuğuda öldürme emri aldı ama vicdanının sesini dinledi ve kendisine borçlu olan bir aileye verdi Efe'ye bakmaları dahilinde borcunun kapanacağını söyledi. Tuttum bu adamı adam gibi adam.
Geçmiş zamanı izledikten sonra 20 yıl sonrasına geldik. Nisan en yakın arkadaşı olarak bildiği Seda tarafından aldatıldı. Şirkette Mete ile sahnelerinde Seda'nın Mete'den hoşlandığını sanarken sonda "sevgilim" diye hitap etmesi şok etti. Meğer bayadır sevgililermiş. Nisan'ın bu durumu öğrendiği sahnede güzeldi. Klişe bi sahneyle öğrenmesini bekliyordum ama yolda Mete'yi Seda'ya sarılıp öperken gördü tabii bu sırada Seda'yı göremedi insanlar geçiyordu hemen gittiler zaten sahneyi kaliteli buldum.

Kadim işlediği cinayetten yıllar sonra Tahran'dan ceza evinden çıkıp Türkiye'ye geldi ve Efe'nin karşısına çıktı. Efe geçmişini bu sayede öğrendi ve abisi Mete ile karşılaştılar. Son sahne harikaydı. Mete ve Efe beykozda boş bi fabrikada buluştular Efe montunu abisi Mete'ye verdi o sıra Kadim'i aramak için telefonunu arabadan almak için gitti ve peşlerindeki adamda fabrikaya girdi monttan dolayı Mete'yi Efe sanıp kurşun sıktı ve Mete'ye veda ettik. Efe ise Mete'nin yerine geçti ve bitti.

Adeta sinema filmi gibiydi...

Ben de geçen hafta 1. ve 2.bölümü izlemiştim ortak baya da sevdim ilk iki bölümü.

Ama son 2 3 bölümdür senaryo anlamında bozmuş dizi, öyle diyorlar.
Her kore uyarlamasında olduğu gibi buda orjinal bölümler bitince yeni karakterler getirmişlerdi orda bozmuş olabilirler.