Show Kış Güneşi - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Show Tv'nin yeni ve iddialı dizisi ''Kış Güneşi'' bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği; başrollerini Şükrü Özyıldız, Aslı Enver, Başak Parlak, Mahir Günşıray, Şenay Gürler, Hakan Boyav, Berrak Kuş ve Hakan Gerçek gibi isimlerin paylaştığı dizi yıllar sonra karşılaştığı ikizinin ölümüyle birlikte onun yerine geçen bir adamın hikayesini anlatıyor.

"Kış Güneşi" yeni bölümleriyle her salı 20.00'da Show Tv'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Bu Aslı Enver'in dizisi değil mi ? ŞL maçına kadar bakayım bari.

Son düzenleme:
Diziyi takip edecek olanlar varsa şu anda başladığını söyleyeyim. Umarım Aslı Enver için tutar.

İlk bölümü kesin izleyeceğim, çok merak ediyorum doğrusu.

Başroldeki adamın ismi Efe'ymiş kızın adı da Nisan
İlkokul aşkımın adı Nisan'dı. Bu diziye başlamak için Aslı Enver'den sonra bir neden daha
Ben başlamadan bitmese bari

Sosyal medyaya baktım da bölümü sıkıcı bulanlar var herhalde yarın yükseliş olmaz dizide..

O zaman kesin yükselir
Twitter Rating Analizcisine göre yükselmiş.

Ben de baktım biraz cidden boğuk bir dizi sisteme uygun bir iş değil. Büyük şok geçirdim beklentimin altında kaldı bu dizi maalesef. .ss

Show nerden buluyor böyle dizileri, yapsana bol entrikalı bir dizi, ne bu böyle denişik denişik şeyler.

Ayy o da uyduruyor işte yok şunlar seyirci çekiyor da bu çekiyor da yani hepsini sıraya diziyor o diziler o an yayında olduğuna göre onlar çekecek ben mi çekecem izleyiciyi

Ayy o da uyduruyor işte yok şunlar seyirci çekiyor da bu çekiyor da yani hepsini sıraya diziyor o diziler o an yayında olduğuna göre onlar çekecek ben mi çekecem izleyiciyi
Birde ertesi gün yanıldığını söyleyenler olunca fırçayı basıyor.
İlginç birisi.

Birde ertesi gün yanıldığını söyleyenler olunca fırçayı basıyor.
İlginç birisi.
Aynen bir akşam önce Survivor kırgınlardan ve paramparçadan seyirci çekmeyi başardı bu gece diyor ertesi gün kırgınlar fark atmış oluyor

Forumda diziyi izleyen tek kişi miyim ?

Nasıl bir dizi ki.ss Aslı'ya rağmen pek sevmedim ben denk geldiğim sahneleri.

Ya ben ilk bölümü sevmiştim. İkinci bölümü kaçırdım. Bu hafta Nisan'ın Efe'yi öğrendiğini gördüm. Nasıl öğrendi acaba onu sorcaktım izleyen birine. -,-