Küpe ?????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gk4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gk4y

Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
290
Puanı
144
Küpe takan erkek hakkında ne düşünürsünüz ?
Erkekler küpe takabilir mi ?
Forumumuz da küpe takan erkek varmı ?
Küpe erkeklere yakışır mı ?
Küpe takmayı düşüneniniz var mı ?

c8ca627de497fa933653593cbc5b581b.jpg

İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. :X

Yakışan erkeğin takabileceğini düşünüyorum ama abartılı küpeler takanı sevmiyorum.

Takabilir. :D

Takmıyorum.

Benim küpeyle müpeyle işim olmaz. Bir erkeğe küpeyi kesinlikle yakıştırmam. :D

Ben takmam ama takanları da yadırgamam kendi tercihleri netice de. :)

Benim küpe takmak için hiçbir sebebim yok,Takanlara karşı bir önyargımda olamaz.

Farketmez küpe takalabilir yani küpe taktığı için ayrım yapmam

Takmam takanda yoktur forumda bence.:DYakışanlarda var ama resimdeki olmamış.:DBeckham'da güzel durmamış.:(

Eğer yakışıyorsa ve çok abartılı değilse takabilir. :D Ben takmam o ayrı.

Küpe takan erkek hakkında ne düşünürsünüz ?
-Yakışıyorsa takabilir. Sadece sağ tarafa takıyorsa gay olduğu anlamına gelirmiş diye duymuştum.
Erkekler küpe takabilir mi ?
-Evet.
Forumumuz da küpe takan erkek varmı ?
-Ben takmıyorum.
Küpe erkeklere yakışır mı ?
-Yakışan var. Resimdeki adam ne yapsa yakışır mesela. :D
Küpe takmayı düşüneniniz var mı ?
-Zor biraz.

küpe takmam imkansız küpe kadın işidir erkek değil!

karadenizliyim ben küpe takan saçını boyatan kolye vsyle takılarla kendini süsleyen ve buna benzer kadınsı şeyleri seven erkeklere ben erkek demem vlla kisme kusura bakmasın adamsa adam gibi olsun bir zahmet ve öyle görünsün bir ağırlığı olsun bana özenen erkeği ne yapayım ben ayoll kız kardeşmi alıyorum yanıma :kiki::kiki:

karadenizliyim ben küpe takan saçını boyatan kolye vsyle takılarla kendini süsleyen ve buna benzer kadınsı şeyleri seven erkeklere ben erkek demem vlla kisme kusura bakmasın adamsa adam gibi olsun bir zahmet ve öyle görünsün bir ağırlığı olsun bana özenen erkeği ne yapayım ben ayoll kız kardeşmi alıyorum yanıma :kiki::kiki:
işte buna imzamı atarım helal olsun :D erkek erkekliğini kadın kadınlığı bilmeli

İsteyen taksın istemeyen takmasın herkesin kendi tercihi ama küpe takan erkek eşcinsel diye düşünmek yanlış bence.

Takabilir bence. Yakışanlar var. Ben ilerde yüz hatlarım falan belli olunca düşünebilirim. :A

Hangi amaçla taktığı ve nasıl küpe taktığı önemli.Küpede saat gibi kolye gibi süs eşyası.Genellikle kadınlar taktığı için kadınlara has birşey olmuş artık.Ama zamanla erkeklerin takmaya başlamasıyla erkekler için küpeler çıkmaya başladı.Süs olsun diye takan erkekler oldukça fazla.Genelde ergenlik çağlarında artistlik olsun diye takanlarda az değil.Ben genelde küpeyi yakıştırmam erkeğe ama nadirde olsa yakıştırdığım adamlar oluyor.Ben takmıyorum ve takmayıda düşünmüyorum ama takanada saygı duyarım.Adamı adam yapan kulağındaki küpeden çok daha fazlasıdır.

İsteyen takabilir.ben takmıyorum ve takmayı düşünmüyorum :)