Kül Masalı'nın Afişleri Yayınlandı! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,549
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GFke7rZXEAA5jYz

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi 'Kül Masalı'nın afişleri yayınlandı.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaristliğini Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel'in üstlendiği Vernant DP imzalı dizi Gökhan Alkan ile Sevda Erginci'yi başrollerinde bir araya getiriyor.

GFk98HoW0AANjC2

Kül Masalı, ilk bölümüyle 15 Şubat Perşembe 20.00'de TRT 1'de!

GFke7rZXEAA5jYz

TRT 1'in merakla beklenen yeni dizisi 'Kül Masalı'nın afişleri yayınlandı.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun, senaristliğini Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel'in üstlendiği Vernant DP imzalı dizi Gökhan Alkan ile Sevda Erginci'yi başrollerinde bir araya getiriyor.

GFk98HoW0AANjC2

Kül Masalı, ilk bölümüyle 15 Şubat Perşembe 20.00'de TRT 1'de!
Bu dizi günümüzde mi yayınlanacak yoksa dönem dizisi mi? Fragmanı ve afişi beni ortada bıraktı.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Fena durmuyor. Nerden hatırladığımı çıkarmadım ama çerçeveli olan afiş bi yerden tanıdık geliyor.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
İlk afişi baya beğendim hatta Bahar dizisiyle bu dizinin afişleri son zamanlarda gördüğüm en iyi afişlerden bence. En azından farklı.

2.afiş de aynı kafada ama yerli dizi klişesine düşerek tüm kadroyu toplayıp kalabalık ve göz yoran afiş olmuş. :A
Fena durmuyor. Nerden hatırladığımı çıkarmadım ama çerçeveli olan afiş bi yerden tanıdık geliyor.
Benim aklıma Hayat Sırları'nın afişi geldi belki sen de bunu diyorsundur. :A

1707191036792.jpeg

İlk afişi baya beğendim hatta Bahar dizisiyle bu dizinin afişleri son zamanlarda gördüğüm en iyi afişlerden bence. En azından farklı.

2.afiş de aynı kafada ama yerli dizi klişesine düşerek tüm kadroyu toplayıp kalabalık ve göz yoran afiş olmuş. :A

Ekli dosyayı görüntüle 125381
Benim de aklıma Aşk Yalanı Sever afişi gelmişti ama muhtemelen Hayat Sırları'dır. :A

AYS.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 125381
Evet şimdi hatırladım sağol. :) :)