yok artık daha nelerSenin yansıttığın gibi olmadıuğı için tesadüf değil çünkü Türkiye Mustafa'cıydı.![]()
yok artık daha nelerSenin yansıttığın gibi olmadıuğı için tesadüf değil çünkü Türkiye Mustafa'cıydı.![]()
dizinin en yüksek reytinglerine bakarsan görürsün kim seviliyiEvet malesefki öyle.![]()
dizinin en yüksek reytinglerine bakarsan görürsün kim seviliyi![]()
ben de 139 bölümün en yükseek reytinglerine baktım4. sezon en yüksek reytinge baktım kim seviliyormuş gördüm.![]()
ben de 139 bölümün en yükseek reytinglerine baktım![]()
olsun tümünün en yükseğine sahip olmak önemli olanYinede 4. sezonun en yüksek reytingi değil.![]()
olsun tümünün en yükseğine sahip olmak önemli olan![]()
beni alakadar etmezMeral Okay iel Yılmaz Şahin'i ayırtta etmek lazım tabi.![]()
ne alakası varTotaşluğun belirtisi buda.![]()
ne alakası varsen yılmaz şahinin yazdığında izlenmeyi övüyorsan totoşluk konusunda laf edemezsin bence
![]()
imam mescit dershane birliğinin tepemize çıakrdığı diziler ka iyi en azındanBaşlığı top 15 de okur okumaz, içeriğini ve haberi paylaşan kişiyi tahmin ettim, yanılmadım.
Sonuçta muhteşem yüzyıl dünyanın en İyi dizisi, hürrem süper?
Acaba Hürrem'i en baştan Vahide Gördüm oynasaydı bu kadar ilgi görür müydü şu dizi kim bilir(?)
nanik sana senin feriha daha gidemedi bileKüba'da yaşayanlar belli ki zevksizler.![]()
Dandik insanlar varmış Küba'da zaten gitmesini beklemezdim.nanik sana senin feriha daha gidemedi bile![]()
eleme kedere forDandik insanlar varmış Küba'da zaten gitmesini beklemezdim.![]()