Küçükken Pazardan Civciv Alır mıydınız ?

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Annelerimizin bacağına yapışıp anne civciv civciv derdik en azından ben derdim. Siz der miydiniz ? :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hayir :5: bn hicbi hayvani sevmem sinek karınca bilemmm.... @denizz19

Evet. Adları çilli ve benekliydi. İsimlere bak :F
İkis de farklı aralıklarla kayboldu :D Benekliyi ezmiştim ben :A

Hayir ama kucukken cok istiyordum nedense. Ama daha sonra cok huylandim. Kokuyor ve tuy dokuyor. İgrenc yani...

çocuklarduymasın post: 1366209' Alıntı:
:D Çocukların ilgi odağıdır hele ki küçük ve şirin bir hayvansa. :) Besleyebilirsin mesela. :D

- - - Ekleme - - -

XanTier post: 1366235' Alıntı:
Evet. Adları çilli ve benekliydi. İsimlere bak :F
İkis de farklı aralıklarla kayboldu :D Benekliyi ezmiştim ben :A
Kaybolduysa ya kediye ya kargaya nasip olmuştur. Benekli için durum ciddi kötüymüş. :D

- - - Ekleme - - -

yatutarsa post: 1366251' Alıntı:
Almasına alırdım da sabaha çıkmazdı rahmetliler :D
Bakmasını bilirsen ölmezler kolay kolay. Alırken sağlıklı olanı seçeceksin ki onlar zaten kendilerini belli ederler. Sıcak bir ortam ve yemini sağlarsan büyütürsün. :) Kesinlikle soğuk yememeliler ama. :)

- - - Ekleme - - -

dizi kolik post: 1366675' Alıntı:
Hayir ama kucukken cok istiyordum nedense. Ama daha sonra cok huylandim. Kokuyor ve tuy dokuyor. İgrenc yani...
Civciv kokar evet ama altını düzenli değiştirdiğin ve bulunduğu kutuyu sürekli havalandırdığın sürece bu kokuyu yarı yarıya azaltabilirsin. Ayrıca civciv tüy dökmez. Yakıştıramadım sana hiçbir canlı sonuç ne olursa olsun iğrenç değildir duymamış olayım. Hele ki civciv. :)

Oldu köyde ama fazla yaşayamadılar. :D Bir haftalık ördek büyüttüm bi de bayağı iyi besledik heralde bayağı büyümüştü bir haftada onu da köye yolladık. :D

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
denizz19 post: 1366678' Alıntı:
:D Çocukların ilgi odağıdır hele ki küçük ve şirin bir hayvansa. :) Besleyebilirsin mesela. :D

- - - Ekleme - - -

Kaybolduysa ya kediye ya kargaya nasip olmuştur. Benekli için durum ciddi kötüymüş. :D

- - - Ekleme - - -

Bakmasını bilirsen ölmezler kolay kolay. Alırken sağlıklı olanı seçeceksin ki onlar zaten kendilerini belli ederler. Sıcak bir ortam ve yemini sağlarsan büyütürsün. :) Kesinlikle soğuk yememeliler ama. :)

- - - Ekleme - - -

Civciv kokar evet ama altını düzenli değiştirdiğin ve bulunduğu kutuyu sürekli havalandırdığın sürece bu kokuyu yarı yarıya azaltabilirsin. Ayrıca civciv tüy dökmez. Yakıştıramadım sana hiçbir canlı sonuç ne olursa olsun iğrenç değildir duymamış olayım. Hele ki civciv. :)

bebekmi bunlar altlari degisiyor??

denizz19 post: 1366678' Alıntı:

İğrenç derken hayvana demedim hayvanı beslemeye dedim yani. Sokakta görsem severim ama o kadar. :)

cookies post: 1366810' Alıntı:
bebekmi bunlar altlari degisiyor??
Yani altlarında bulunan pis kağıdı demek istedim. :)

- - - Ekleme - - -

dizi kolik post: 1366960' Alıntı:
İğrenç derken hayvana demedim hayvanı beslemeye dedim yani. Sokakta görsem severim ama o kadar. :)
Ama beslemesi de iğrenç değil ki. Bebekken bizler de altlarımızı pisletiyorduk. :D

denizz19 post: 1367288' Alıntı:
Ama beslemesi de iğrenç değil ki. Bebekken bizler de altlarımızı pisletiyorduk. :D
Onla bu aynı mı Deniz? :X

Kokusu ve tüylerini dökmesi beni huylandırıyor işte. Valla daha da açıklamam. :GDG: Bizim komşumuzun vardı ve tüyleri dökülüyordu hep. Sonra hastalanmıştı ve ölmüştü sanırım hatırlamıyorum.:5: