Küçükken Ne Olmak İsterdiniz / Şimdi Ne Oldunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,229
Puanı
1,060
Hepimiz küçüklüğümüzde hayalimizi süsleyen, olmak istediğimiz çokca şey var. O hayalleriniz neydi? O hayallere ulaşmak için ne yaptınız? O hayallerinize ulaştınız mı ya da o hayallerinize ulaşma yolunda mısınız?

Önce Polis olmak istemiştim. Küçüklüğümde mahallemizde oturan arkadaşım ile özel harekat polisliği oynardık. Arabalarımız bizim bisikletlerimizdi. Ağzımızda polis sireni, mahalleli vukuat var diye güler geçerdi..

Sonra ambülans doktoru olmak istedim. Daha sonra da pilot. Pilotluk için en son başvuru yaptım lakin gözler izin vermedi.

Şimdi muhasebeci olarak çalışıyoruz. :)

Küçükken PDR okuyup Öğretmen olmak isterdim sonra maaşı az geldi Ekonomici olaya karar verdim inşallah bol para kazanacağım.:A

Bana "küçükken ne olmak istersin" diye sorarlardı, ben hep değişik cevaplar verirdim. Ayar yoktu bende. Hatta hedefimi büyütüp, "başbakan" ve "cumhurbaşkanı" dediğimi bile hatırlarım. Çocuk aklı işte. Öğretmenlikten tut, Bilgisayar Mühendisliğine kadar da gitmişliğimi var. Çocukluğumu bu yüzden özlüyorum. Masmavi hayaller, tertemiz bir dünya. Şimdi sadece sesimi duyurmak hayalim. Bu yüzden yoğun bir çaba harcayacağım ve başaracağıma da inanıyorum. Umarım başarırım.

abur cuburla aram çok iyi olduğu için bakkalcı olmak istermişim, şimdi Allah kısmet etti de mühendis bey olduk. :D

şuan bilgisayar programcılığı mezunuyum şua bir iş yapmıyorum boştayım

çocukluk dönemimde her kız çocuğu gibi bende manken olmak istiyormuşum :F
meslek olarak olmasa bile büyüyünce manken gibi olduk gerçi hedefime ulaşmış sayıyorum ben kendimi :F