Küçük Sevimli Yalancılar'dan Yeni Gelişmeler!

sokak sanati

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
57,085
Puanı
1,061

ABC'nin sevilen dizisi Pretty Little Liars'dan uyarlanacak olan Sevimli Küçük Yalancılar ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

Pis Yedili dizisiyle ön plana çıkan ve son olarak Beni Böyle Sev'de yer alan Eda Ece dizide Hanna rolünü oynayacak. Yılanların Öcü, Adını Feriha Koydum, Evlerden Biri gibi dizilerde yer alan sevilen oyuncu Ceyda Ateş ile ise Alison rolü için anlaşıldı. Güzel Oyuncu Türkü Turan ise dizide Emily rolünü canlandıracak.

Daha önce Aria rolü için düşünülen Selen Seyven ile ise anlaşmaya varılamadığı ortaya çıktı ve dizi için yapımcı O3 Yapım Fox TV ile anlaştı.

Sevimli Küçük Yalancılar Eylül'de Fox TV'de.

Son düzenleme:
merak ettim bu diziyi bakalım nasıl oalcak

Oyuncular iyi bence, kadronun geri kalanı da iyi kurulursa tutma şansı var.

eda ece ile türkü turanı söylemiştim zaten önceki konuda
selen seyven olmaması iyi olmuşş elif atakan olacak bence o rol daha önce dendiği gibi

ceyda ateş de o role cuk oturmuş
@destere zatenç ok severi alisonu

Merve Boluğur da olursa tam olacak. Bu dizi ilgimi çekiyor, bakalım nasıl olacak.

Hadi bakalım merakla bekliyoruz. Ezgi Eyüboğlu gelsin.

Kadro iyi gibi duruyor Fox'um bir dizi daha tutturacak gibi

Kadro şu ana kadar çok iyi ilerliyor. Kanalı da güzel, Star olmamasına sevindim.

Fox bunuda tutturur favori 2 kanalımdan biri digeri star

Pretty Little Liars benden sorulur.
Orjinali kadar muhteşem ve efsane olamayacak tabii ki ama oyuncular fena sayılmaz, iyi değil. Bir bomba isim bekliyorum kadroya.. Emily nasıl Türkan Tura olur? Şaka gibi, olmamış.

Pretty Little Liars benden sorulur.
Orjinali kadar muhteşem ve efsane olamayacak tabii ki ama oyuncular fena sayılmaz, iyi değil. Bir bomba isim bekliyorum kadroya.. Emily nasıl Türkan Tura olur? Şaka gibi, olmamış.
ben merak ettim izlemek istiyorum izleyecek forumda buldum
izlesem pişmam olmam demi

ben merak ettim izlemek istiyorum izleyecek forumda buldum
izlesem pişmam olmam demi​
Kesinlikle izlemelisin Orjinalini.
Kısaca anlatmam gerekirse Dünyanın yapılmış en iyi dizilerinden.. Gizem , Gerilim , Gençlik hepsi bu dizide
şu an 5.sezonda hala büyük bağlılıkla izliyorum. İzlediğin zaman "neden bu kadar geç keşfetmişim bu diziyi" diyeceksin.
@vadikızı