Küçük Sırlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Küçük Sırlar - Türkiye`nin gelmiş geçmiş en iyi gençlik dizisi :)

ben bu diziden bişey anlamadım tv de tek bölümünü izleyip devamını getirmediğim nadir dizilerdendir

gassip girl'in çakması akıllara ziyan dizimsi. Ahlaksızlık konusundada üstüne yoktu birzamanlar üvey kardeş ilişkileri falan. Zaten pek tutulmadı yayından kaldırıldı.

bu mu gelmiş geçmiş en iyi gençlik dizisi :d :d :d bence kötü bi diziydi 1 dakika bile izlemedim :d

@kvp1905 Yalnız bu dizi yayından kaldırılmadı. Kendi Final yaptı. Final bölümüyle bile zirvede olan bir diziydi
@takas evet en iyi gençlik dizisiydi.Sen izlemiyorsun diye iyi olmayacakmı? :d

küçük sırlar final bölümü reytingleri:
[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KUCUK SIRLAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:31:21[/TD]
[TD]1:55:09[/TD]
[TD]2,90%[/TD]
[TD]11,60%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:d :d :d

küçük sırlar final bölümü reytingleri:
[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KUCUK SIRLAR[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]20:31:21[/TD]
[TD]1:55:09[/TD]
[TD]2,90%[/TD]
[TD]11,60%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:d :d :d

Kendin bana söylüyorsun ama her zaman işine gelen reytingleri koyuyorsun. Neden AB`yi koymadın? Ayrıca yazın o reytingleri almak çok zor şimdinin 8 reyting alan Lale Devri Küçük Sırlardan bir hafta önce 2 reytingde dolaşıyordu.

tamamda izlenirlik her zaman total grubudur :D
Yazda bile 8 reyting almış bir dizi Küçük Sırlar. Sen kendin Vadiyi 21.45 olması lazım insanlar izleyemiyor demiyormusun. Bu dizi de yazda her kes tatilde olurken yayınlandı. Ayrıca ondan öncelerde gün birinciliyi ile kapattı Starı.

küçük sırlar kanal d de 1.oluyodu galiba starda düştü yanlış hatırlamıyosam

Evet. Cumartesi PT2de bile AB`de zirvede oluyordu. Totalde ilk 3te oluyordu. Ama Çarşamba 8 reyting alan dizi Cumartesi 5 reyting alıyordu. Bunun için Tims Starda hafta içi olmasını istedi. Ama yanlı yaptı

Forum İstatistikleri

Konular
173,221
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil