Küçük Sırlar Kanal D

kucuksirlarrevan

Yeni Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
0
Küçük Sırların Kanal D`ye yani eski Kanalına geri dönmesini isteyen Kaç Kişiyiz?Benim en sevdiğim dizi bence düşük reytingler almasında Starın büyük Rolü var.Ben anlamıyorum artık bundan daha meraklı bir dizi varmı ya?Azerbaycanlıyım ben.Burda her kes bayılıyo bu diziye.Lütfen cevabınızı bildirin.Taşınsın mı?

Öncelikle hoşgeldin aramıza :)

Küçük Sırlar'ın Kanal D'ye dönmesini dizinin tüm izleyenleri ister heralde ama bu istemekle olacak bir iş değil maalesef. Dizinin yeniden Kanal D'ye geçmesi ihtimaller dahilinde olan bir şey değil.

Dizinin hayranları çok ama reytinglerde başarılı olamıyor bir türlü. Bunda ana etkenin Star olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Kanal D'de yayınlandığı son dönemlerde de reytingleri epey düşmüştü...

Biraz yükselebilirse gelecek sezon da devam eder gibi. Dizinin çünkü epey hayranı var ve medyada, internette çok ilgi görüyor.
Ama reytingler bu seviyede giderse son kaçınılmaz...

Hayran yetmiyor işte... Keşke yetse. Ezel dizisi şu anda internette en çok fana sahip dizilerden biri... Buna göre hala 9-10 rating alması gerekir. Ama olmuyor. Ama Küçük Sırlar Star'a göre iyi reyting aldığı için belki bir sezon daha sürer.

Hayran yetmiyor ama bazen dizilerin kaldırılmasını engelleyebiliyor.

Unutulmaz, kaldırılacaktı bu sezon. Ama fanlarının yoğun ısrarı sonucu devam kararı aldılar.
Behzat Ç, bir ara reytingleri çok kötüydü. Fanlarının yoğun ilgisi nedeniyle çok kötü reytinglere rağmen devam kararı aldı Star ve şu an meyvelerini topluyor.

Bence bitme ihtimali daha yüksek Küçük Sırlar'ın ama bitmezse de bu fanları yüzünden olur.