Küçük Sırlar 3. Bölüm Özeti
Sercanın oyunu eline yeni bir koz olur. Buraktan gidip histoloji hocasına ona iftira atmak için böyle söylediğini demesini ister. Bir yandan Sercanın oyununu kameraya çeken İlker ortada kalacaktır. Sercanın ona yaptığı tehdit onun kafasını karıştıracaktır. Çünki İlker bir defa Polisler tarafından nezarete götürülmüştür ve bunu yalnızca Sercan bilir. İlkeri Babasına söylemekle tehdit eden Sercan öte yandan amacına ulaşmak için adımlar. CD'nin kimin eline geçeceği ise her kes için bir sürpriz olur
Küçük Sırlar 3. Bölüm Fragmanı
Sahne 1 | Ev|
Aysun: Böyle bir şeyi kim yapar oğlum?
Burak: Daha emin değilim
Sahne 2 | Üniversite|
Sercan: Senden bir şey istemiyorum ki. Yani alt tarafı çektiğin videoyu bana vereceksin
İlker düşünür...
Şener: Sercan sen ne yapıyorsun. Flashkartı senin çaldığı öğrenilirse rezil olursun
Sercan: O zaman bende her kese bana çarpanın Burak olduğunu söylerim
Sahne 3 | Kantin|
Burak: Sercanın ne olduğunu zaten biliyordum. Ama İlker benim arkadaşımdı
Mert: O videoyu ne olursa olsun ele geçirmeliyiz
Sahne 4 | Üniversite|
Sercan: Gidip hocaya Sercana iftira atmak için böyle söylediğini diyeceksin. Aksi taktirde sen de benimle birlikte sen de atılırsın
Sercanın oyunu eline yeni bir koz olur. Buraktan gidip histoloji hocasına ona iftira atmak için böyle söylediğini demesini ister. Bir yandan Sercanın oyununu kameraya çeken İlker ortada kalacaktır. Sercanın ona yaptığı tehdit onun kafasını karıştıracaktır. Çünki İlker bir defa Polisler tarafından nezarete götürülmüştür ve bunu yalnızca Sercan bilir. İlkeri Babasına söylemekle tehdit eden Sercan öte yandan amacına ulaşmak için adımlar. CD'nin kimin eline geçeceği ise her kes için bir sürpriz olur
Küçük Sırlar 3. Bölüm Fragmanı
Sahne 1 | Ev|
Aysun: Böyle bir şeyi kim yapar oğlum?
Burak: Daha emin değilim
Sahne 2 | Üniversite|
Sercan: Senden bir şey istemiyorum ki. Yani alt tarafı çektiğin videoyu bana vereceksin
İlker düşünür...
Şener: Sercan sen ne yapıyorsun. Flashkartı senin çaldığı öğrenilirse rezil olursun
Sercan: O zaman bende her kese bana çarpanın Burak olduğunu söylerim
Sahne 3 | Kantin|
Burak: Sercanın ne olduğunu zaten biliyordum. Ama İlker benim arkadaşımdı
Mert: O videoyu ne olursa olsun ele geçirmeliyiz
Sahne 4 | Üniversite|
Sercan: Gidip hocaya Sercana iftira atmak için böyle söylediğini diyeceksin. Aksi taktirde sen de benimle birlikte sen de atılırsın
Son düzenleme: