Küçük Nazif yıldızlaştı

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
36,183
Puanı
1,061

Atv’nin sevilen dizisi Karadayı bu haftada nefesleri kesti. Başrollerinde Kenan Imirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor gibi isimlerin rol aldığı dizide bu hafta Nazif Kara karakterini canlandıran Çetin Tekindor hapishaneden çıktı. Reytinglerini bu haftada artıran dizi, AB’de emin adımlarla liderliğe doğru ilerliyor.

Geçen hafta heyecanın dorukta olduğu bir anda biten ve bu haftayı merakla bekleyen izleyiciler, ekran başından ayrılamadı. Özet Reytinglerini de artıran dizi, herkesi ekrana kilitledi. Acaba Mahir, Feride’ye bu sefer ne yalan söylecekti?

Aslında herşey Mahir’in kardeşini canlandıran Orhan karakterinde kilitlendi. Orhan pot kıracak mıydı? Mahir’i ele verecek miydi? Peki ya diğer aile bireyleri?

Feride karşısında Salih’i görünce şaşırdı. Salih’in durumu açıklaması sonrasında Orhan ve Anne, hakime hanımı iceriye buyur etti ve ziyaret başladı. Mahir’in biraz sonra hava almak için ortadan kaybolduğu anda diğer aile bireyleri asağaya indi. Burada önemli olan nokta, Orhan hariç diğerlerinin Mahir’in ne işler çevirdiğini, daha doğrusu Feride’nin Mahir’i Salih olarak bildiğini bilmiyordu. Tam bu sırada Mahir’in evden çıkması, başka bir felaketi önledi: Ayten kapının önünde Mahir ile karşılaştı! Mahir, Ayten’i hemen oradan uzaklaştırdı ve Ayten’in evinde Feride’nin çıkmasını bekledi.
Tüm aile, Feride’nin sorularına içtenlikle cevap verdi. Sıcak davranan aile, Feride’nin gönlünde iyi bir aile tablosu çizmeyi başardı. Özellikle küçük Nazif’in “Hakime Abla, Dedem eve gelecek mi” sorusu üzerine Feride’nin kalbi fethedildi. Küçük Nazif’in yıldızlastığı bir bölüm oldu.

Bu hafta Turgut savcı, davadan çekildi. Süleyman Bey’in öldüğü gün ziyaret edenleri sorguladığı yalanı ortaya çıkan ve ayrıca Serra ile olan ilişkisinin uzun zamandır sürdüğünü söylemeyen Turgut, Salih’in bunları Feride’ye anlattıktan sonra kendisi gelip söylemesi, Yaver’in ortaya çıkmasını önledi. Halbu ki Feride neredeyse ikna olacaktı.
Feride’nin babası ve bakan Mehmet Saim, Salih’e gönderdiği kravat ile açık olarak tehdit etti ve kızından uzak durmasını bekliyor. Bakalım Salih buna göğüs gerebilecek mi?

Diğer cephede planlar işliyor gibi görünüyor. Turgut’un davadan çekilmesine rağmen üzülmediği bu bölümde, anlaşılan o ki, Kara ailesini kötü günler bekliyor. Özellikle Turgut’un küçük Nazif ile ilgili planları, izleyiciyi şimdiden meraklandırıyor. Acaba küçük Nazif’e ne yapacaklar? Turgut’un ayrıca bir başka cephesi ise Dalyan’ın sağ kolu Cevdet’in Kara ailesi’nin damadı Bülent‘i borç batağına sürüklemesi. Tapuyu vermesi an meselesi. Ayrıca Turgut’un Ayten, Orhan ve Songül ile ilgili planları olduğuda bu bölümde ortaya çıktı.

Ve gelelim o son sahneye. Büyüleyici bir Toygar Işıklı müziği ile Nazif Kara, mahallesine, evine, ait olduğu yere döndü. Herkes o kapının açılmasını merakla beklerken, duygusal anlar yaşandı. Izleyicilerin ağlayarak izlediği bu buluşma, tüm yüreklerdeki beklenen o an’ın rahatlaması ile hatsafaya ulaştı. Ve tabi ki son buluşma, artık duygularımızın en yüksek olduğu anda, iki Nazif Kara’nın buluşması. Küçük Nazif bekledi, bekledi, ve sonunda “Dedem, dedeciğim” sözleriyle sevinçlerimizi bir basamak daha coğalttı. Ama anlaşıldı ki, bu sevincimiz pek uzun sürmeyecek. Turgut’un planları sevinçimizi kursağımızda bırakacak.

Işte o muhteşem son sahne:

Moderatörün son düzenlenenleri:
İlk 2 bölümünü izlemiştim ben karadayının, osman kadar olmasada iyiydi.. Ama aman aman bi performans sergilemiyodu..

Ilk 2 Bölüm ile suan ki performansi ile daglar kadar fark var. Özellikle bu hafta yayinlanan bölümde bence cok iyi rol yapti.

Ilk 2 Bölüm ile suan ki performansi ile daglar kadar fark var. Özellikle bu hafta yayinlanan bölümde bence cok iyi rol yapti.

İyi oynamış olabilir ama osmana yeyişemez zaten şurdan her belli; nazif, çok rolü olmayan torun, osman milyonları ekrana kitleyen dizinin başrolüydü nerdeyse, osmanın en büyük yıldız olduğunu şurdan bile anlayabiliriz, osmanın denize düştüğü bölüm 27 almıştı dizi 58 shr :)

İyi oynamış olabilir ama osmana yeyişemez zaten şurdan her belli; nazif, çok rolü olmayan torun, osman milyonları ekrana kitleyen dizinin başrolüydü nerdeyse, osmanın en büyük yıldız olduğunu şurdan bile anlayabiliriz, osmanın denize düştüğü bölüm 27 almıştı dizi 58 shr :)

Ben bir kücücük cocugun oyunculuk yenetigini o dizinin (!) aldigi reyting'e göre ölcmüyorum. Kücük Nazif'i canlandiran Ataberk Mutlu'yu zaten sadece ben degil reklamcilar bile kesfetmis.

<span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: 'Open Sans', sans-serif; line-height: 15px;">

Güzel bir inceleme olmuş, yalnız grafiği 17. bölümden 21'e doğru yapsan daha iyi olurdu böyle ters olmuş. :)

Ben bir kücücük cocugun oyunculuk yenetigini o dizinin (!) aldigi reyting'e göre ölcmüyorum. Kücük Nazif'i canlandiran Ataberk Mutlu'yu zaten sadece ben degil reklamcilar bile kesfetmis.

<span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: 'Open Sans', sans-serif; line-height: 15px;">

Ben çok yakın bağ kurmasamda , yine bi ilişkinin olduğunu savunuyorum.. Sonuçta kimse yetenekli olmayan, dram duygusunu iyleyicinin içine nakşetmeyen oyuncuyu kolay kolay izlemez.. Osman o kadar nakşetmişki mübarek 27 lere fırlatmıştı :) bunu kolay kolay kimse başaramaz..

Ben çok yakın bağ kurmasamda , yine bi ilişkinin olduğunu savunuyorum.. Sonuçta kimse yetenekli olmayan, dram duygusunu iyleyicinin içine nakşetmeyen oyuncuyu kolay kolay izlemez.. Osman o kadar nakşetmişki mübarek 27 lere fırlatmıştı :) bunu kolay kolay kimse başaramaz..

Osman'a birsey dedigim yok benim. Osman gayet sevimli ve basarili bir cocuk. Ama Nazif'in oyunculuguda müthis bence.