Küçük Hürrem Lara'nın İlk Fotoğrafı

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,286
Puanı
710
Muhteşem Yüzyıl'da 'Hürrem Sultan' karakteriyle büyük şöhret yakalayan Meryem Üzerli daha önce yüzünü göstermediği kızı Lara'nın ilk fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Meryem Uzerli'nin hayranlarının Facebook sayfasından paylaştığı ve Minik Uzerli'ye ait olduğu iddia edilen fotoğraf, kısa sürede beğeni ve yorum rekoru kırdı. Daha önce sadede babasıyla beraber eli çekilen Lara'nın annesine benzerliği ile iddiaları güçlendiren fotoğrafa binlerce yorumlar yapıldı.

İşte küçük Lara'nın sosyal medyayı sallayan o fotoğrafı...

Son düzenleme:
Kadın reklam için neler yapıyor ya o ödül töreninde neler yapmış simdi de bu yazık ya tukenmislikten simdi bu noktaya
Gözler bire bir annenin

Çok tatlı, özellikle o göz ve yanakları yemek istiyorum resmen...

Anasına bak, kızını al yani...

Ayy çok tatli annesine benziyor hiç babasını andirmiyor
@Çiğdem- kiskan kız

ne kıskanıcam cnm allh nzarlardan korusun yanı bebeğide kıskanıcak halım yok

ayrıca çok tatlıymış maşallah
Ne biliyim ayol @xemrexxx yönümü ortaya cikarmaya çalıştım

Evet super bebek ilerde çok canlar yakcak
babasi ünlü is adami annesi en çok kazanan kadin oyuncu maşallah böyle olmak isterdim

Kadın reklam için neler yapıyor ya o ödül töreninde neler yapmış simdi de bu yazık ya tukenmislikten simdi bu noktaya
Gözler bire bir annenin
kadın birşey yapmamış..Fanları yazıyor okumadan yorum yapıyorsun...Ayrıca reklam yapmak ne demek ya...Kadın kendi neyse o beyaz showu izlersen anlarsın sempatikliğe sen reklam dersen o zaman bişey demem

kadın birşey yapmamış..Fanları yazıyor okumadan yorum yapıyorsun...Ayrıca reklam yapmak ne demek ya...Kadın kendi neyse o beyaz showu izlersen anlarsın sempatikliğe sen reklam dersen o zaman bişey demem
meryem tey yo amcanın kadın profiline ters
)) ondan beyazsoy sevmez
kadın önce evlenmeden çocuk yaptı duruma razı gelip evlenmek yerine kaçtıikendi ayağının üstünde durdu ; kadınlar için idol oldu
) üstüne yetmezmiş gibi son fotolarına bak ozan güvenle falan sıkı fıkı
))

ay cok tatli tam yemelik) Meryemin kucuklugune benziyor.Allah anzardan saklasin

Çok tatlıymış maşallah Allah nazarlardan korusun..

Çok tatlıymış
Şükür babasına benzemiyor
Herşeyiyle anası