Küçük Gelin'e İki Yeni Oyuncu!

tekkol

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
65
Puanı
130
Küçük Gelin'e İki Yeni Oyuncu!

ac84c352aca8cf9230dc46c760493077.jpg

Samanyolu Tv'nin Pazar akşamlarına damga vuran dizisine 2 yeni oyuncu katılıyor.

Başrollerini Çağla Şimşek, Orhan Şimşek ve Gözde Mukavelat'ın paylaştığı dizide,
13 yaşında bir kız olan Zehra'nın berdel olarak verilmesiyle gelişen olaylar anlatılıyor.

Haftaya yayınlanacak olan 12. bölümde diziye "Zelal" rolüyle Ayşen Batıgün katılıyor.
En son "Her Şey Yolunda Merkez"de oynayan Batıgün, haberi Twitter hesabından duyurdu:
aysenbatigun' Alıntı:
Haftaya pazar 12. Bölümle birlikte artik @SamanyoluTV @kucukgelindizi de olacağım :)

Diziye diğer katılacak oyuncu ise Pınar Kaya oldu.
Yeni bir küçük gelin hikâyesi anlatılacak.
Zehra’nın zorla evlendirildiği eşi Ali’nin âşık olduğu,
15 yaşındaki küçük gelin Suna’ya Pınar Kaya hayat veriyor.
Kaya, 21 yaşında.

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    28.7 KB · Hit: 1,492
21 yaşındaki 15 yaş gibi gösteriliyorsa kızın tipi bayağı minyon..

küçük gelin dizisinde başroldeki zehra karakterini oynayan kızı hayat devam ediyorda ismailin en küçük kızı olarak izlemiştik ordada bayağı sulak bir kızdı ağlayıp duruyordu izleyicide acıma duygusu uyandıracak bir tip var zaten dizinin tutmasındaki en büyük sebepte bu ?
dizinin genelinde oyuncu kalitesi berbat durumda zaten stv dizileri oldum olası amatör oyuncuların ağırlığıyla gidiyor birde senaryoda kalite olmayınca ortalığı sular seller götürüyor berbat bir doğu şivesi ile dizi çamura yatıyor..

Aşiret dizilerini oldum olası sevemedim ve izlemedim. :)
Sadece Küçük Gelin'e STV'de diye ilk 5 bölüm baktım ve bıraktım.
O yüzden dizide neler oluyor, bilmiyorum. :))
ben de izlemiyorum ama fikir sahibi olmak için bakıyorum.müzikleri çok hoşuma gitti mesela
birde hiç diziyi izlemeden atıp tutmak hoş değil,izleyip beğenmeyip eleştirirsin orası ayrı tabi.

ben de izlemiyorum ama fikir sahibi olmak için bakıyorum.müzikleri çok hoşuma gitti mesela
birde hiç diziyi izlemeden atıp tutmak hoş değil,izleyip beğenmeyip eleştirirsin orası ayrı tabi.

Gerçekten müzikleri çok güzel, sırf müzikleri için izlenebilecek bir dizi aslında. :)
İzlemedim derken illa ki çevremde izleyenler olunca bakmışlığım vardır.
Belki gerçekten çok güzel dizilerdir de bana hitap etmiyor.
Yoksa hiçbiri hakkında atıp tutmam, tutanlara da teessüf ederim. :)

Dizi iyi gidiyor bakalım böyle devam edebilecekmi yeni katılarıda tanımıyorum.

bravo tebrik ederim herşeyden önce bu diziyi..izlemiyorum ama yinede bu kadar reyting alıpta , pek çok kanalı ve onların tartıya teraziye sığmayan yapımlarını geride bırakabiliyosa hemde az izlenen bi kanalda hemde mütavazi bi kadroyla...sadece şapka çıkarılır..türkiyeyi bırakıpta taaa amerikalardan dizi uyarlayanlar bu yapıma bakıpta birazcık ders çıkarsınlarrr...:hosgeldin::hosgeldin::hosgeldin:

dizi bu hafta düşüşe geçti özerlikle AB`de 2 reytinge yakın düşmüş :T: