'Küçük Gelin' Final Yapmıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,912
Puanı
1,061
thumbnail_1433394628.jpg

Samanyolu Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Küçük Gelin sezon finali yapıyor!

Küçük yaşta zorla evlendirilen bir kızın yaşam mücadelesini konu alan Küçük Gelin dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Fakat bu haberler asılsız çıktı. Küçük Gelin yeni sezonda da Samanyolu Tv'de yayınlanmaya devam edecek.

Küçük Gelin sezon finali bölümüyle 14 Haziran Pazar akşamı Samanyolu Tv'de!

Zaten final yapmayacaktı ama açan arkadaşın konusu kapanmasin diye belirtmedim. Seneye de iyi iş çıkarır.

Final yapacağını pek ihtimal vermiyordum zaten iyi giden diziyi kolay kolay bitirmezler.

ayy birşeyide tadında bırakın ayoll bu sezon iyi şekilde final yapın işte neden geleceks ezon reytinglerde sürünüp yayından kaldırılmayı göz alıyorsunuz birşeyinde cılkını çıakrmayın yani :F:F:F

bence tam tersine bitmeyeceği için üzülüyorsun​
Hiçte bile ya kanal tanımıştın Nesin ..

Umarım seneye başarısını kaybetmez​
3 e düştü 1 - 2 düşer Ab de listeye giremez. :oley:🙄Ş:kiki: 0 bile haketmiyor

bunlar dizinin suyu çıkana kadar bitirmezler o habere hiç inanmamıştım zaten 0.5 reytinge düşene kadar devam eder

:oley:bunlar dizinin suyu çıkana kadar bitirmezler o habere hiç inanmamıştım zaten 0.5 reytinge düşene kadar devam eder​
Evet 0 reytingin altına düşer inşallah

Ben de biteceğine pek inanamamıştım, dizi sonuçta en azından TOTAL grubunda başarılı. İyi kötü kanalını idare eder bence yeni sezonda da.

Biteydi iyiydi, o ayrı. :D