"Küçük Gelin" Dizisine Yeni Oyuncu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,541
Puanı
1,060
kucuk-gelin-.jpg

Samanyolu TV'de ekrana gelen Küçük Gelin dizisine yeni oyuncu katıldı.
Geçtiğimiz sezon pazar akşamları ekrana gelen ve yüksek reytingler alan diziye Bengü Öztürk katıldı.
Dizinin yeni yayın döneminde Melek Öğretmen rolünü Bengü Öztürk oynayacak. Bengü Öztürk daha önce Yalancı Bahar, Mükemmel Çift, Canım Ailem ve Sessiz Fırtına gibi dizilerde ve reklam filmlerinde oynadı.

Küçük Gelin yeni bölümleriyle yeni sezonda Samanyolu TV'de ekrana gelecek.

Melek ogretmen ölsun bu onun kardesi olsun ne demek Melwk rolunu oynayacak :(

Izledigim dizi degil ama bas rol ciktiysa dizinin reytingleri daha duser bence

Gözde Mukavelat'dan daha iyi oyuncu bana göre ama Gözde diziye oturmuştu.:X

Stv nin reytingleri eski oranlarına dönüyor. Yazdığım bir konu vardı ama nedense kapatıllar .orda nasıl bir katakulli yapıldığını anlatmıştım. Mit'e yakin bir gazeteci de reyting operasyonun parelel kumpas olduğunu sıra oraya gelecek dedi TV de .köşesinde şuan yazmadı ama yakında reyting operasyonu gelirse kimse sasmasin

Oyuncuyu daha bugün araştırdım,kaliteli ve oynadığı rollerde ben bu rolün sahibiyim detirtmiş.Yeni sezonda ekranlarda başarılar dilerim[emoji4][emoji4]

Stv nin reytingleri eski oranlarına dönüyor. Yazdığım bir konu vardı ama nedense kapatıllar .orda nasıl bir katakulli yapıldığını anlatmıştım. Mit'e yakin bir gazeteci de reyting operasyonun parelel kumpas olduğunu sıra oraya gelecek dedi TV de .köşesinde şuan yazmadı ama yakında reyting operasyonu gelirse kimse sasmasin
O operasyon başlamış olmasın son 1aydır falan STV'nin dizileri epey düştü ilk 40'a zor program sokuyor. :)

En son Dila Hanım'da yer almıştı, dizi için çok iyi takviye olmuş. :)

O operasyon başlamış olmasın son 1aydır falan STV'nin dizileri epey düştü ilk 40'a zor program sokuyor. :)

En son Dila Hanım'da yer almıştı, dizi için çok iyi takviye olmuş. :)
Adam 2-3 aydır söylüyor ama genelde siyasi tartışmaların bulunduğu ortadan dediği için kimse konu acmiyor . en son ciddi bilgi verecekti yine sunucu konuyu değiştirdi)) o operasyon sessizce yapılmış olabilir en sin denekletlerin oranı değişti haberi çıktı . ama stvdeki düşüş ramazandan kaynaklı olabilir