'Küçük Ağa'nın Başrol Oyuncularından Evlilik Kararı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061
thumbnail_1399447045.jpg

Bu sezon en çok izlenen diziler arasında yer alan Kanal D'nin Küçük Ağa dizisinin 2 başrol oyuncusu evlilik kararı aldı, haberi sette paylaştılar.

Yaklaşık iki aydır birliktelik yaşayan çift, Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu 1 Ağustos’ta sade bir törenle evlenecek. Yine daha önce yer aldığı dizinin başrol oyuncusuyla evlenen Birce Akalay, üç yıl önce ‘Yer Gök Aşk’ dizisindeki partneri Murat Ünalmış’la evlenip bir yıl sonra boşanmıştı.

117846.jpg

Bu birlikteliğin uzun süreceğini zannetmiyorum.. Yine de mutluluklar tabii ki. :)

Son düzenleme:
dizi bitince boşanırlar hiç inandırıcı değil :)

Birce yine mi.:T:Tolgahan bir sen iki.:T

Dizinin bitmemesi için birde bunların ayrılmaması için dua edicem.Eğer dizi biterse bunlar ayrılar eğer bunlar ayrılırsa diziden ayrılma kararı gelir ve olaylar olaylar.😱:T

birce kiminle oynarsa onunla evleniyor , nikah memuru bir ömür boyu mutluluklar demiyordur artık kadına iki sezonluk mutluluklar dilerim diyecektir :)

Umarım dizi uzun soluklu olur
Çünkü bit yastıkta kocasinlar diyemiyorum birce dizi bitince boşanıyor )))

Ben hala Birce'yi Murat Ünalmış'la evli sanıyordum 2 yıl önce ayrılmışlar :D

Mutluluklar. İnşallah çok mutlu olurlar ve diziyi etkileyecek bir durum ortaya çıkmaz. :D

Birceeee.karyerinin en güzel yerindeyken özelini biraz daha gizli yaşasan.hayır yani 1 kere yaşadın bir başarısızlık.bu ne acele