Küçük Ağa Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
Başrollerinde Sarp Levendoğlu,Birce Akalay, Emir Berke Zincide ve Zeki Alasya'nın yer aldığı

Küçük Ağa dizisi için Kanal D sürpriz bir şekilde final kararı aldı. Son zamanlarda kötü giden

reytinglerin ardından Part 2'ye alınan dizi 50'inci bölümüyle ekran macerasını sonlandıracak.​

kucuk-aga-20-bolum-fragmani_7535517-4079_1280x720.jpg

İyi düşünmüşler. Bir daha o ufak çocuğu ekranlarda görmemek dileğiyle .. :F

1 sene dayanabildi; havası çabuk söndü

Gelecek sezon sezon ortasında biter diyordum yanılmadım. :A

Yanlış karar olmuş bu dizi izlenebilme potansiyeli olan bir dizi ve PT2'de gayet iyi oranlar alabilir. Kanal dizinin ekmeğini çok yedi bence yanlış karar ama bakalım.

Çok doğru ve yerinde bir karar olmuş. İlk zamanlar iyiydi lakin sonradan çizgisini bozdu.

Bence de çok iyi bir karar olmuş, fazla bile sürdü. Başroldeki çocuğu da uzun bir süre boyunca ekranlarda görmeyiz umarım. :X

Bence de çok iyi bir karar olmuş, fazla bile sürdü. Başroldeki çocuğu da uzun bir süre boyunca ekranlarda görmeyiz umarım. :X
Başroldeki çocukta ne var onu anlamadım. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde bu çocuğu izlemesem gerçekten başarısız dedirteceksiniz bana yani.

Başroldeki çocukta ne var onu anlamadım. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde bu çocuğu izlemesem gerçekten başarısız dedirteceksiniz bana yani.​
Bana antipatik geliyor, ama senin fikrine de saygı duyarım elbet. :) @denizz19

daha geçen sene 13 alıyodu toz oldu hemen :kiki: çok güzel bi haber :D

Bu dizi reyting sisteminde derneklerle nasıl oynandığının en büyük kanıtı gibi. Bir sene önce 13 al uzun sure 13 almaya devam et sonra 3 bile alama .