Küçük Ağa İrina Shayk İle Buluştu

Ege tanman gerçekten en iyi çocuk oyuncudur heralde birçok dizide de oynadı bez bebekteki emre tanırsınız

yalnız çocuk baya büyümüş o mu değil mi şaşırdım bi an hala tereddütteyim 98 liymiş daha dün bebeydi lan bu

onunki hemen bitti
kınalı kar ile parladı sonra babam ve oğlum filminde oynadı gerisi yok

kınalı karda 5-6 yaşındaydı dizi biteli 10 yıl oluyor normaldir

bir sürü işte ro laldı biliyıoz da ses getirmedi o işler

ben o çocuğu hep küçük olarak bildim aklımda hep öyle kaldı yalnız baya büyümüş
bence ekranların en ünlü ve en iyi çocuk oyuncusudur ben bu çocuğu kaç dizide izledim

iyi dizlerde oynamış kınalı kar yeter zaten efsane dizidir
çocuk daha ne yapsın çocukluk döneminde 1 numaralı çocuk oyuncuydu

çocuk şimdi manita yapmış @mrt-06

lan ben bunu tanıyorum her dizisinde de gördüm şubattaki çocuk buymuş😱😱 evrim geçirmiş tanıyamamışım hiç

Oha.
Ne olmuş öyle daha demin yine hüngür hüngür ağlattı kerata.

Leyla ile Mecnun ve Bez Bebek ile esas son yıllarda ön plana çıktı. Emir Berke daha yolun başında.
emir berke yolun başında ancak daha sağlam geliyor iki tane zirvelik dizisi var öbgz ve küçük ağa
neyse ege tanman 16 yaşına geldiğindeki işlerini biliyoruz emir berke 16 olduğunda bakalım ne işleri olacak

emir berke yolun başında ancak daha sağlam geliyor iki tane zirvelik dizisi var öbgz ve küçük ağa
neyse ege tanman 16 yaşına geldiğindeki işlerini biliyoruz emir berke 16 olduğunda bakalım ne işleri olacak
Tamam bu çocuk da onun yaşında 2 zirvelik işi vardı Kınalı Kar, Babam ve Oğlum. Önemli olan devamını getirmesi yine dediğim gibi daha yolun başında Emir Berke.

Tamam bu çocuk da onun yaşında 2 zirvelik işi vardı Kınalı Kar, Babam ve Oğlum. Önemli olan devamını getirmesi yine dediğim gibi daha yolun başında Emir Berke.
babam ve oğlum sinema filmiydi dizi değil
o yüzden 1 işi vardı
neyse bekleyip görücez