onun şansı emir berke ka iyi değilmişBabam ve Oğlum'u izliyorum da ordaki çocuk oyuncu muazzam Emir Berke'yi ben de çok beğenmiyorum yani abartılıyor bence.
onun şansı emir berke ka iyi değilmişBabam ve Oğlum'u izliyorum da ordaki çocuk oyuncu muazzam Emir Berke'yi ben de çok beğenmiyorum yani abartılıyor bence.
Yoo yine de birçok dizide, filmde oynadı çocuk önü açık bence.onun şansı emir berke ka iyi değilmiş
onunki hemen bittiYoo yine de birçok dizide, filmde oynadı çocuk önü açık bence.
onunki hemen bittikınalı kar ile parladı sonra babam ve oğlum filminde oynadı gerisi yok
kınalı karda 5-6 yaşındaydı dizi biteli 10 yıl oluyor normaldirEge tanman gerçekten en iyi çocuk oyuncudur heralde birçok dizide de oynadı bez bebekteki emre tanırsınız
yalnız çocuk baya büyümüş o mu değil mi şaşırdım bi an hala tereddütteyim 98 liymiş daha dün bebeydi lan bu
bir sürü işte ro laldı biliyıoz da ses getirmedi o işlerEge tanman gerçekten en iyi çocuk oyuncudur heralde birçok dizide de oynadı bez bebekteki emre tanırsınız
yalnız çocuk baya büyümüş o mu değil mi şaşırdım bi an hala tereddütteyim 98 liymiş daha dün bebeydi lan bu
- Kınalı Kar (2002) - Efe
- Yusufçuk (2004) - Yusuf
- Kandil (2005)
- Babam ve Oğlum (2005) - Deniz
- Kezban Yenge (2005) - Cemal
- Sev Kardeşim (2006) - Çetin Uzunoğlu
- Acemi Cadı (2006) - Can
- Bez Bebek (2007) - Emre
- Çocuk (2007) - Çocuk
- Beş Şehir (2009) - Osman
- Leyla ile Mecnun (2011-2013) - Kaan
- İbreti Ailem - Futbolcu Hakan
- Şubat (2012) - Kenan
- Ben de Özledim (dizi) - Ege Tanman (11. Bölüm)
- Not Defteri (2014) - Egemen
ben o çocuğu hep küçük olarak bildim aklımda hep öyle kaldı yalnız baya büyümüşkınalı karda 5-6 yaşındaydı dizi biteli 10 yıl oluyor normaldir
bir sürü işte ro laldı biliyıoz da ses getirmedi o işler
iyi dizlerde oynamış kınalı kar yeter zaten efsane dizidirkınalı karda 5-6 yaşındaydı dizi biteli 10 yıl oluyor normaldir
bir sürü işte ro laldı biliyıoz da ses getirmedi o işler
@takas gereken cevabı vermiş bana daha laf düşmez.onunki hemen bittikınalı kar ile parladı sonra babam ve oğlum filminde oynadı gerisi yok
Oha.ben o çocuğu hep küçük olarak bildim aklımda hep öyle kaldı yalnız baya büyümüş
bence ekranların en ünlü ve en iyi çocuk oyuncusudur ben bu çocuğu kaç dizide izledim
iyi dizlerde oynamış kınalı kar yeter zaten efsane dizidirçocuk daha ne yapsın çocukluk döneminde 1 numaralı çocuk oyuncuydu
çocuk şimdi manita yapmış @mrt-06
lan ben bunu tanıyorum her dizisinde de gördüm şubattaki çocuk buymuş😱😱 evrim geçirmiş tanıyamamışım hiç
işlerin bolluğundan banane panpa akılda kalan işleri babam ve oğlum ile kınalı kar gerisi normal işlerdi@takas gereken cevabı vermiş bana daha laf düşmez.
Leyla ile Mecnun ve Bez Bebek ile esas son yıllarda ön plana çıktı. Emir Berke daha yolun başında.işlerin bolluğundan banane panpa akılda kalan işleri babam ve oğlum ile kınalı kar gerisi normal işlerdi
emir berke yolun başında ancak daha sağlam geliyor iki tane zirvelik dizisi var öbgz ve küçük ağaLeyla ile Mecnun ve Bez Bebek ile esas son yıllarda ön plana çıktı. Emir Berke daha yolun başında.
Tamam bu çocuk da onun yaşında 2 zirvelik işi vardı Kınalı Kar, Babam ve Oğlum. Önemli olan devamını getirmesi yine dediğim gibi daha yolun başında Emir Berke.emir berke yolun başında ancak daha sağlam geliyor iki tane zirvelik dizisi var öbgz ve küçük ağaneyse ege tanman 16 yaşına geldiğindeki işlerini biliyoruz emir berke 16 olduğunda bakalım ne işleri olacak
babam ve oğlum sinema filmiydi dizi değilTamam bu çocuk da onun yaşında 2 zirvelik işi vardı Kınalı Kar, Babam ve Oğlum. Önemli olan devamını getirmesi yine dediğim gibi daha yolun başında Emir Berke.
Zirveden kastım reyting değil zaten. Babam ve Oğlum'un film olduğunu ben de biliyorum.babam ve oğlum sinema filmiydi dizi değilo yüzden 1 işi vardıneyse bekleyip görücez
ege tanman türk tv tarihinin en iyi çocuk oyuncusudurZirveden kastım reyting değil zaten. Babam ve Oğlum'un film olduğunu ben de biliyorum.
Aynen, anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyor işte.ege tanman türk tv tarihinin en iyi çocuk oyuncusudur
aybars kartal özson da iddaalı geliyor benceAynen, anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyor işte.
O kim?aybars kartal özson da iddaalı geliyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?