Kötü Yol'u İzleyecek Misiniz ?

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284

KÖTÜ YOL PERŞEMBE 21.00 DA BAŞLIYOR ! (Mutlaka İzleyin Bence)
Dіzі 1965 уılındа Adаnа'dа başlıyor. Çаmаşır іşі уараn Aşуе Kаdın'ın kızlаrındаn büуük оlаnı Nurаn, еtrаfı tаrаfındаn hеr zаmаn övülеn vе ѕаnаtçı ışığı görülеn bіr kızdır. Nurаn'ın аbіѕі İhѕаn Nurаn'ı büуük bіr bаşlık раrаѕı іlе Bеdіr Ağа'уа ѕаtаr. Nurаn іѕе kurtuluşu çоk ѕеvdіğі Rеşаt'tа görür. Rеşаt şöförlük уарmаktаdır. Fаkаt Nurаn Rеşаt tаrаfındаn аldаtılmаktаdır.
Bunu öğrеnеn Nurаn İѕtаnbulа kаçаrаk аklının bіr köşеѕіndе оlаn şеуі уарmауа çаlışır, уаnі аrtіѕt оlmауа kаrаr vеrmіştіr. İѕtаnbuldа Adаnаlı bіr уönеtmеn оlаn Kеnаn іlе tаnışır vе оnun уаrdımlаrıуlа аrtіѕt оlmаnın іlk аdımlаrını аtаr. Fаkаt nе аğаbеуі nе dе Rеşаt оnun реşіnі bırаkmаz. Yарımсıѕı Gоld Fіlm оlаn bu dizinin Yönеtmеnі Nіѕаn Akmаn'dır.
Kötü Yol Dizi Oyuncuları:
Cansel Elçin (Kenan)
İlker Aksum (Reşat)
Şükran Ovalı (Nuran)
Ezgi Mola (Leman)
Ayşenil Şamlıoğlu (Güllü)
Nergis Çorakçı (Ayşe)
Nursel Köse (Bedia)
Tuncer Salman (Fikret)
Ferit Kaya (İhsan)
Suphi Baba (Ali Erkazan)
Nilüfer Açıkalın(Ayten)
Gökçe Ayyıldız (Canan)

İşler Güçler başlayana kadar izleyeceğim. Başlığı düzelt bence hiç güzel olmamış biri büyük harf diğeri küçük harf

Oyuncu kadrosu Hanımın Çiftliğine göre çok vasat. Hanımın Çiftliğiyle kıyaslıyorum çünkü konu olarak %90 aynı. İkinci bir konuya değinecek olursak dizinin tutma olasılığı varsa bile bu dizinin yeni sezona kalacağını sanmıyorum. Bunu zaten Cuma günü ratinglerde görürüz. Şu an için ne desek yanlış olur.

Esracm Hanımın Çiftliğin de özgü Namal Vardı tanınmış burdada Cansel Elçin Var. Umarım kalır ya :/ Bu arada kesinlikle konuları birbirine benziyo

Yav ne pişman olacam kanal d'nin perşembe günleri yayınladığı dizilerden hep nefret etmişimdir buda abuk subuk bişi olucaktır
Kvp yi geçtiği için mi
? Kanal D perşembe gününü kimseye bırakmaz bu olmasa Veda ile yine sene boyu zirvede olacak 😉

konu olarak nasil ayni. tamam goruntu mekan donem ayni ama konulari farkli

ama cansel elcinin tuba ve beren disinda cektigi diziler tutmuyor

Kvp yi geçtiği için mi
? Kanal D perşembe gününü kimseye bırakmaz bu olmasa Veda ile yine sene boyu zirvede olacak 😉
Kvp'yi geçtiği yok 2000 kişiyle ölçülen reytinglere ben inanmam Türkiye'yi tam yansıtmıyor 2000 kişi bunu izliyor diye sanki en çok izlenen dizi bu vadi 10 yıldır 1.dir o kadar !

Kvp'yi geçtiği yok 2000 kişiyle ölçülen reytinglere ben inanmam Türkiye'yi tam yansıtmıyor 2000 kişi bunu izliyor diye sanki en çok izlenen dizi bu vadi 10 yıldır 1.dir o kadar !
Kanallar 2000 kişiye bakıyor 😉

- - - Ekleme - - -

konu olarak nasil ayni. tamam goruntu mekan donem ayni ama konulari farkli

ama cansel elcinin tuba ve beren disinda cektigi diziler tutmuyor
Sanki tuba ve beren dışında kaç Tane dizi çekti :S
Görürsün Tutacak bu 😉

Esracm Hanımın Çiftliğin de özgü Namal Vardı tanınmış burdada Cansel Elçin Var. Umarım kalır ya :/ Bu arada kesinlikle konuları birbirine benziyo
Cansel Elçini bende çok beğeniyorum fakat bıyığın yakıştığını pek söyleyemem.
İlker Aksum da genelde komedi dizilerine çok yakışan bir oyuncu. Neden böyle bir dizide rol alıyor onu da bilmiyorum. Şükran Ovalının da itici bir yüzü var. Yani kadro bana göre hayal kırıklığı. Mesela Hanımın Çiftliğinde Özgü Namal ve Mehmet Aslantuğ o kadar çok çekiciydi ki dizinin hafızalardan unutlmayacak kadar güzel olmasını sağladılar. Ancak Gold Film böyle bir dizi yaparak Hanımın Çiftliğine çok haksızlık etmiş oluyor...