Kötü Yol dizisinin sevenlerine kötü haber!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Kötü Yol dizisi yayına ara verdi! Dizi Eylül'de tekrardan sevircisiyle buluşacak!

Kanal D'nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum'un paylaştıkları "Kötü Yol" dizisi yayın hayatına iki hafta ara verdi. Bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizinin, gelecek hafta da yeni bölümü ekranda olmayacak.

Televizyon Gazetesi'nden Furkan Söğüt'ün edindiği bilgiye göre "Kötü Yol" dizisi yeni bölümüyle 6 Eylül Perşembe günü, "Veda" dizisinin hemen ardından saat 22:00'da tekrardan seyircisiyle buluşacak.

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, yönetmenliğini Nisan Akman'ın yaptığı, senaryosunu da Zülküf Yücel'in kaleme aldığı, Orhan Kemal'in aynı adlı romanından esinlenerek televizyona uyarlanan 'Kötü Yol'un hikayesi, 1965 yılının İstanbul'unda, Yeşilçam'da geçiyor.

çok yanlış hamle. neden başlattılar neden ara veriyorlar ki
dizinin eylül ayında toparlanması zor olur çünkü herkes yayından kaldırıldığını düşünür

Kanal D, 'Ben Bilmem Eşim Bilir' ile devam etmekte kararlı, insanları iyice sıkmaya başladı sanki. Gerçi yeni sezonda 'Ben Bilmem Eşim Bilir' olmaz heralde. Bu arada 'Kötü Yol' dizisinin işi çok zor olacak.

Kötü Yol bence Veda arkasından iyi reyting alacaktır.
BBEB kış sezonunda biter.

Veda dizisinin ardindan basarili gidecektir bence. Hayirli olsun.

- - - Ekleme - - -

Veda dizisinin ardindan basarili gidecektir bence. Hayirli olsun.

Ben izliyodum , ama muhtemelen kalan izlemem , ama Veda dizisinin arkasından iyi oranlar alacaktır.

İlk bölüm için olabilir ama 23.00 kuşağına geçmemeli bence. Dizi tutmuşken harcamamalı Kanal D.

Kanal D'nin çoğu sezon günleri önceden planlıydı ama bu sezon her şey o kadar net değil. Sultan, Kötü Yol gibi 2-3 tane fazladan iyi reyting alan dizi var. Bu dizilerin yayın akışını nasıl yöneteceği Kanal D'nin bu sezonki kaderini belirler.

Kötü yol dizisini PT1 dizisi gibi tanıttılar şimdide PT2'ye mi atıyorlar? Ellerinde patlarsa dizi şaşmam.