Kötü Yol Dizisini İzlettiren Yan Roller! Şükran Ovalı Hafif Mi Kaldı Ne?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Milliyet gazetesi televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu, Kötü Yol dizisindeki yan karakterlere değindi:
'KÖTÜ YOL'DA YAN ROLLER ÇOK İYİ
Dizilerimizin klasik hali, başroller işi götürür, yan roller sırıtır. Kanal D'nin yeni dizisi 'Kötü Yol' da en azından ilk bölüm için bunun tersini söyleyebilirim. Diziyi izlettiren yan rollerdi. Senaryo, hazır iş yapacak konuyu almış, eli yüzü düzgün hale getirmiş. Ortaya izlenir bir dizi çıkmış.
İlker Aksum bildik halini sergiliyor. Şükran Ovalı, 'Bakalım ileride diziye ağırlığını koyabilecek mi?' sorusunu akla getiriyor.
Bu arada müzikler sanki 'Bol bol müzik yapın, dizinin altı dolsun' mantığıyla hazırlanmış. Bakın bunda müzisyenin hiçbir kusuru yok. Yönetmenlerin, dizilerin müziklerinde, 'gereksiz' ben bilirim hali takınmalarının bir sonucu. İzleyici her yanı müzik olmayan dizileri izlemez önyargısı yönetmenlerin bizlere kazandırdığı bir hediyedir!

634793167505796756.jpg

İzlemedim ve izlemeyi dusunmuyorum. Gold Film Hanimin Ciftligine saygisizlik yapti bu sekilde. Oyuncularida oynadigi karakterlere yakistiramadim. Ozellikle Sukran Ovali'yi. Kadin guzel bile degil. Hatta hic cekiciligi yok, itici bir yuzu var. Birde İlker Aksum. O da sanirim hovarda birini canlandiriyor ve ben bu adami komedi disinda izlemeyi sevmiyorum. Cansel Elcin'de film yapimcisi sanirim. Ama film icin Sukran Ovali'yi sectigine gore bu isten pek birsey anlamiyor sanirim. :)

İzlemedim ve izlemeyi dusunmuyorum. Gold Film Hanimin Ciftligine saygisizlik yapti bu sekilde. Oyuncularida oynadigi karakterlere yakistiramadim. Ozellikle Sukran Ovali'yi. Kadin guzel bile degil. Hatta hic cekiciligi yok, itici bir yuzu var. Birde İlker Aksum. O da sanirim hovarda birini canlandiriyor ve ben bu adami komedi disinda izlemeyi sevmiyorum. Cansel Elcin'de film yapimcisi sanirim. Ama film icin Sukran Ovali'yi sectigine gore bu isten pek birsey anlamiyor sanirim. :)

İmzamı Basarım :D

Şükran Ovalı dendiğinde, bu isim daha çok yan karakterlerden tanıdığımız birini andırıyor. Başrol olarak pek uygun olarak göremiyorum. Şükran Ovalı yerine daha güçlü bir kadın başrol oyuncusu bulunabilirdi. :)