- Reaksiyon puanı
- 19,186
- Puanı
- 1,060
Tülin başroldeki kızın anası Sarp da babası olur heraldeAnladım da Tülin de var onun rolünü sordum ben
Tülin başroldeki kızın anası Sarp da babası olur heraldeAnladım da Tülin de var onun rolünü sordum ben
Tülin başroldeki kızın anası Sarp da babası olur heralde
çok gereksiz bir film bu bence hiç ciddiye alasım gelmiyor bu saçma sapan kitabı nasılfilme çeviriyorlar ayoll bukadarmı senarist kıtlığı var bu ülkede yabancı dizileri yeşilçam fikmllerini sömürleri bırakdılar şimdide çocuk çocuğun saçma sapan yazdığı şeyleri uyguluyorlar bu ülkede senaristler boşuna para yiyor
Tolga zor rolün altından kalkamamış.
Beğenmedinmi sen peki kimi görmek isterdin sen kim bu role giderdi sence😉
Beğenmedim. Aklımda biri yok ama Tolga hem tip olarak hem oyunculuk olarak yetememiş. Ekin Koç daha iyi olurdu ilk aklıma gelen o.
Garanti gişe yapar diye düşünüyor Timur haklı benceçok gereksiz bir film bu bence hiç ciddiye alasım gelmiyor bu saçma sapan kitabı nasılfilme çeviriyorlar ayoll bukadarmı senarist kıtlığı var bu ülkede yabancı dizileri yeşilçam fikmllerini sömürleri bırakdılar şimdide çocuk çocuğun saçma sapan yazdığı şeyleri uyguluyorlar bu ülkede senaristler boşuna para yiyor
@xemrexxx @Forumdash
Ekin Koç da iyi ben onuda çok beğenirim ama burda görüş alışverişi yapıyoruz ona göre diycem izninle tabii bende Tolgayı yakıştırdım bu role 😉
Senin fikrin ne diyeyim. Bence olmamış dediğim gibi. Daha tehlikeyi hissettirmesi lazımdı bu çocuk baby face.
öylede cnm hiç aklından hayal gücünden senaryo olusturan senarist yok bu ülkede yaptıkları her proje çalma roman kitapları , yeşilçam filmleri, eski yayınlanmıs türk dizileri , yabancı diziler yada yabancı filmler bunların uyarlamarını babamda yazar yanıGaranti gişe yapar diye düşünüyor Timur haklı bence
izlemem@Çiğdem- 2. fragman... Tülin sultan da filmdeymiş emre Beroş sultanı ezmeye çalışmıştı seversin sen(YANLIŞ GÖRMEDİYSEM Bİ SAHNEDE ACCIK GÖSTERİİLİYOR) Bide @Çiğdem- in sarpıda filmdeymiş
tabisini yerim ben senin kurabiyem benimm @destere seviyormu acaba yoksa
benden yakışıklı diye kıskanıyormudur
izlemem
konuyuda sevmedim oyuncularıda sevmedim ama bir gün sinemalardan nete düşerse belki göz atarım kızın hatrına
yok yok sen yakışıklı diye kıskandı demii
izlemem
konuyuda sevmedim oyuncularıda sevmedim ama bir gün sinemalardan nete düşerse belki göz atarım kızın hatrına
Cigdemin dediigine gore selim baya yakisikliymis onu bekliyomus evlenmiyomus fotolarinda gördüğü kadariylaöylede cnm hiç aklından hayal gücünden senaryo olusturan senarist yok bu ülkede yaptıkları her proje çalma roman kitapları , yeşilçam filmleri, eski yayınlanmıs türk dizileri , yabancı diziler yada yabancı filmler bunların uyarlamarını babamda yazar yanı
Cigdemin dediigine gore selim baya yakisikliymis onu bekliyomus evlenmiyomus fotolarinda gördüğü kadariyla
onun selim derken hangi selimden bahsettiğini sormak lazım kaşla göz arasında bütün selimleri götürür kız sorsanda senden bahsettim der)
hhhah ayy tamam @destere lakaplı selim desem sen öyle fark edilirsinCigdemin dediigine gore selim baya yakisikliymis onu bekliyomus evlenmiyomus fotolarinda gördüğü kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?