Kötü Çocuk Filminin Fragmanı Çıktı !

Bu kızda sen @Çiğdem- veya @dosimosi yi temsil etcek galiba.Başroldeki kızın arkadaşı ve başroldeki kıza parlağı kaptıracak
çok gereksiz bir film bu bence hiç ciddiye alasım gelmiyor bu saçma sapan kitabı nasılfilme çeviriyorlar ayoll bukadarmı senarist kıtlığı var bu ülkede yabancı dizileri yeşilçam fikmllerini sömürleri bırakdılar şimdide çocuk çocuğun saçma sapan yazdığı şeyleri uyguluyorlar bu ülkede senaristler boşuna para yiyor

@xemrexxx @Forumdash

Beğenmedim. Aklımda biri yok ama Tolga hem tip olarak hem oyunculuk olarak yetememiş. Ekin Koç daha iyi olurdu ilk aklıma gelen o.

Ekin Koç da iyi ben onuda çok beğenirim ama burda görüş alışverişi yapıyoruz ona göre diycem izninle tabii bende Tolgayı yakıştırdım bu role 😉

Garanti gişe yapar diye düşünüyor Timur haklı bence

Ekin Koç da iyi ben onuda çok beğenirim ama burda görüş alışverişi yapıyoruz ona göre diycem izninle tabii bende Tolgayı yakıştırdım bu role 😉

Senin fikrin ne diyeyim. Bence olmamış dediğim gibi. Daha tehlikeyi hissettirmesi lazımdı bu çocuk baby face.

Garanti gişe yapar diye düşünüyor Timur haklı bence
öylede cnm hiç aklından hayal gücünden senaryo olusturan senarist yok bu ülkede yaptıkları her proje çalma roman kitapları , yeşilçam filmleri, eski yayınlanmıs türk dizileri , yabancı diziler yada yabancı filmler bunların uyarlamarını babamda yazar yanı

izlemem

tabisini yerim ben senin kurabiyem benimm @destere seviyormu acaba yoksa
benden yakışıklı diye kıskanıyormudur

konuyuda sevmedim oyuncularıda sevmedim ama bir gün sinemalardan nete düşerse belki göz atarım kızın hatrına

yok yok sen yakışıklı diye kıskandı demii

izlemem

konuyuda sevmedim oyuncularıda sevmedim ama bir gün sinemalardan nete düşerse belki göz atarım kızın hatrına

Cigdemin dediigine gore selim baya yakisikliymis onu bekliyomus evlenmiyomus fotolarinda gördüğü kadariyla

Cigdemin dediigine gore selim baya yakisikliymis onu bekliyomus evlenmiyomus fotolarinda gördüğü kadariyla

onun selim derken hangi selimden bahsettiğini sormak lazım kaşla göz arasında bütün selimleri götürür kız sorsanda senden bahsettim der
)