Kötü Çocuk Filminin Fragmanı Çıktı !

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,186
Puanı
1,060
Büşra Küçük' ün beyazperdeye uyarlancak olan genç kızların çıldırdığı serinin başrollerini Tolga Sarıtaş,Afra Saraçoğlu,Sarp Akkaya,Tülin Özen ve Can Sipahi üstleniyor.Taff Picturesten Timur Savcının yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Yiğit Alp Akaydın'ın yaptığı filmin fragmanı :

Bu filmden sonra Afra Saraçoğlu parlayan bir yıldız haline gelip yeni Serenay Sarıkaya olabilecek mi göreceğiz...
Not : Filmden gişede en az 500 bini geçmesi bekleniyor...

Son düzenleme:
kitapini okumustum berbat

Fragmanı çok beğendimmm Tolga sarıştaş ayy çok yakışıklıydı gördünmü @Bully cimm
kitapini okumustum berbat
Çekimler iyi duruyor.
@Çiğdem- 2. fragman... Tülin sultan da filmdeymiş emre Beroş sultanı ezmeye çalışmıştı seversin sen
(YANLIŞ GÖRMEDİYSEM Bİ SAHNEDE ACCIK GÖSTERİİLİYOR
) Bide @Çiğdem- in sarpıda filmdeymiş

Afiş de yayınlanmış meraklısı varsa buradan paylaşıyorum. Sarp Akkaya ve Tülin Özen gibi üst düzey oyuncuların bu ergen filminde rol alma nedenlerini ciddi ciddi merak ettim.

Gördüm gördüm onun rolü ne
Bu çocuk wattpadde kitabın kapağıydı ayrıca basıldıktan sonra da kitabın kapağıydı hayranların görmek istediği meriç buydu Gerçek Adı Vini Uehara bu kitaplarla meşhur oldu

Bu çocuk wattpadde kitabın kapağıydı ayrıca basıldıktan sonra da kitabın kapağıydı hayranların görmek istediği meriç buydu Gerçek Adı Vini Uehara bu kitaplarla meşhur oldu

Anladım da Tülin de var onun rolünü sordum ben