- Reaksiyon puanı
- 65,199
- Puanı
- 1,059
Ablan yaşında olmasa, aşık olduğunu düşüneceğim.En guzel kendisi olsun istiyoda ondan oyle yapiyor ama gercekten cok guzel bir kiz @Çiğdem- 😉
Ablan yaşında olmasa, aşık olduğunu düşüneceğim.En guzel kendisi olsun istiyoda ondan oyle yapiyor ama gercekten cok guzel bir kiz @Çiğdem- 😉
Neden aşık olayim ben ona.Hem ona asik olsaydim @destere beni öldururdu merak etme aşık falan degilim tovbe tovbeAblan yaşında olmasa, aşık olduğunu düşüneceğim.
@Çiğdem- ile @destere olur bak ama o ilişkide fazla yürümez. destere sürekli pancar çorbası yemeyi sevmez iki gün sonra gönlü başkasına kayacaktır.
Pancar corbasi ne alaka 😱
Pancar çorbası benzetmemi @Çiğdem- anlayacaktır senin yaşın daha küçük.
aaaaa çok ayıp @sürgünüm ben hemşerim aşşağı hemşeirm yukarı seni destekliyorum heryerde sende çirkin hamarat değil falan yerden yere vurmuşsun vlla 😵😵😵Tabikide yok ama hamarat heraldeki 2 saat mutfakta yemek yapiyo 18 den 20 ye kadar.
Pancar corbasini neden bana soylemiyosun
Sonuna kadar haklisin bu arada resmini gönderdim @sürgünüm e seni gormek istemisaaaaa çok ayıp @sürgünüm ben hemşerim aşşağı hemşeirm yukarı seni destekliyorum heryerde sende çirkin hamarat değil falan yerden yere vurmuşsun vlla 😵😵😵
uzun zamandır evin yemeklerini ben yapıyorum annem ben yokken ev işi yapmıyor bile
özellikle okul bittikten sonra evin hanımı ben oldum gibi birşey gerek ev işleri gerek yemekler annemden daha çok ben ilgileniyorum 🙂🙂🙂
ayrıca çirkin falanda değilim ben sen karadenizli olarak bilmen lazımdı karadeniz kızları güzel ve hamarat olurlar bende çevremin dediğine göre hoşş bir bayanım ayrıca geçenlerde emreyede söyledim serenay sarıkaya ynıma bile yakınlaşamaz diye o gerçekten abartılıyor 🙂🙂 hemşerim dedik arkamdan kuyumu kazıyormuşsun burda ayıp ayıp
profilimdekı kapak fotoğrafı bana ait az çok ordan bir fikrin olabilir kimseden bir eksiğimiz yok çok şükür ben kadın olarak bir kadına neden aşırı sevgi besliyimki benim ilgi alanımda doğal olarak erkek oyuncular olucak kadın olarak birisini beğenmek istersem ben ne güne duruyorumzaten aşırı şekilde tubaya hayran olan kadın fanlar kesinlikle lezbiyen duygular besliyorlar beğenmek ayrı aşırıya kaçmak ayrı burda normal olan benim yanı asıl tubaya tapan kadınlar normal değil içen içe lezbiyen duyguları var onların benim öyle duygularım olmadığı için üzülücek değilim 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?