Kösem Sultan Sizce Kim Olmalı?

Sizce Kösem Sultan Kim Olmalı?

• Yeni Bir İsim

Oy: 3 33.3%
  • Beren Saat

Oy: 3 33.3%
  • Hazal Kaya

Oy: 0 0.0%
  • Meryem Uzerli

Oy: 2 22.2%
  • Naz Elmas

Oy: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,351
Puanı
1,061
kosem-sultan-102404XR.jpg

Geçtiğimiz günlerde Muhteşem Yüzyıl'ın finalinden sonra Star Tv'nin yayınladığı Kösem Sultan'ın fragmanı dikkat çekti ve gündemin 1 numaralı konusu haline geldi.

Fragman yayınlandıktan sonraki günden itibaren bir çok isim Kösem Sultan yapıldı ancak dizi 2015 Eylül'de başlayacağı için adaylar havada kaldı.

Peki sizce Kösem Sultan Küm olmalı?

Beren Saat mi? Hazal Kaya mı? Naz Elmas mı? Meryem Uzerli mi?

Yoksa daha önce ekranda hiö yer almamış yeni bir isim mi?​

Beren Saat'in çok yakışacağını ve bu rolün çok rahatlıkla altından kalakacağını düşünüyorum.

Hem yüzü özlenmiş bir isim olarak merak edilecek hemde merak edilen bir projede yer alacak.Hem diziye hemde Beren'e iyi gelecek bir proje.Olsun.:Z

En iyi aday Beren Saat. Ama onu bu dizide istemiyorum. Tabii olursa da paşa paşa izleyecez napalım. :)

Beren Saat in olmasını istiyorum. En güzeli ve tecrübelisi o🙂

Beren Saat ve Hazal Kaya'nın başka daha farklı bir diziyle ekranlara dönmelerini isterim. :)

berenin oynamasını isemiyorum çünkü dizinin tutmayacağını düşünüyorum, diğer oyuncular da bu rolün altından kalkamaz. o yüzden yeni bir yüz..

Beren Saat'in oynuyacağını düşünmüyorum ara verdi ekranlara yeni bir isim olursa daha iyi olur :)

Bencede yeni yuz

Beren her rolun altindan kalkarda ama ben onu donem dizisinde gormek istemiyorum

Hazal ..hayir ..guzel kiz ama oyunculugu vasat bence

Naz Elmas..ne kendisini,ne oyunculugunu begeniyorum..bir cok dizisi yayindan kalkti yapimci bu riske gitmez

en iyisi yeni yuz olsun