Berende ay yapımcı nasıl olacak.deiğim gibi o aday değil eğer yapımcı tims ise
Berende ay yapımcı nasıl olacak.deiğim gibi o aday değil eğer yapımcı tims ise
kalitesiz demedim rolün altından kalkamaz dedimBeren'i kalitesiz bulman içler acısı doğrusu @xemrexxxKadın her yerde 1 numara. İntikam gibi dizi onun sayesinde 11 reyting aldı AB grubunda.
Neyse. Ayrıca Belguzar'in o dönük suratı asla o role uymaz..
beroş ay yapımı bıraktı ya loBerende ay yapımcı nasıl olacak.
Sen izlemicen belli bu diziyi @Bully şimdi Timura küfür yağdırıyordur.kalitesiz demedim rolün altından kalkamaz dedim))
beroş ay yapımı bıraktı ya loayrıca oyuncunun geçmişi değil rolün hakkını verip veremeyeceği önemli
neden izlemiyimSen izlemicen belli bu diziyi @Bully şimdi Timura küfür yağdırıyordur.
rolün altından kalkamayacağını timur da biliyor yani kaliteye önem veriyor herhangi bir noktada sorun yaşamak istemiyorKaliteye önem veriyor Timur ve Beren'i 2. Plana atar demek ne demek.@xemrexxx
Beren olursa.neden izlemiyimbakıcam tabi ki de ama yılmaz şahin basite kaçarsa bırakabilirm
kendini geliştirdiyse izlerizBeren olursa.
Beren Meryeme bin basar timur seni kovalar.kendini geliştirdiyse izlerizsonuçta my de de ilk sezon halit ergenç pek iyi değildi sonradan açıldı
totoşların rüyasında olur o dediğinBeren Meryeme bin basar timur seni kovalar.
takılmıyorum la bildiğimi söylüyorumYorumlar güldürüyor gerçekten. @xemrexxx kendi dediğine kendinin bile inanmadığı açıkca belli. Bence takılacak başka oyuncu bul.
Timur Emreyi kovalayınca Emre Sümüklü böcek gibi kalır ortada.totoşların rüyasında olur o dediğin
#17 mesajda Berguzar rölün altından kalkabilir demeseydin, bu konudaki samimiyyetine inanırdım. Ama neyse, öyle olsun.takılmıyorum la bildiğimi söylüyorumberen star olabilir ama her rolün altından kalkacak seviyede değil
şimdiden 60 ülkeyle görüşülmüş dizi için1 senede başrolü belirleyemediler..
samimiyim zati#17 mesajda Berguzar rölün altından kalkabilir demeseydin, bu konudaki samimiyyetine inanırdım. Ama neyse, öyle olsun.
Sallamakta 1 numara melun panpacım.şimdiden 60 ülkeyle görüşülmüş dizi içinrusya ve balkan ülkelerine satılmış bile büyük rezil olurlar kötü bir şey çıkarsa ince eleyip sık dokuyacaklar mecbur)
samimiyim zati
neresi sallama melunSallamakta 1 numara melun panpacım.
Beren Saat mi kalkamayacak rolün altindan..? Saka yapmak istedin herhalde.nesi salaklıkmış beren o rolün altından kalkamici timur da biliyor bunu adam haklı
tekdüze bir rol değil oynayacağı rol genç kız olacak sultan oalcak haseki olacak devleti yönetecek valide sultan olacak büyük valide sultan oalcak sürekli değişim isteyen bir rol bence beren tüm bu aşamaları başarıyla geçecek kadar iyi değilBeren Saat mi kalkamayacak rolün altindan..? Saka yapmak istedin herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?