Kösem Sultan İçin Yeni Aday...

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,836
Puanı
710
Kavak Yelleri,Suskunlar,Çalıkuşu ve Muhteşem Yüzyıl gibi iddialı dizilerin yapımcılığını yapan Timur Savcı 2015 Eylül ayı için Kösem Sultan dizisinin hazırlıklarına başladı.

Kösem fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Kösem rolünü kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu.Beren Saat,Hazal Kaya,Hande Doğandemir ve Naz Elmas hayranları sosyal medyadan bu rol için tartışmışlardı.

Son gelen bilgiye göre Kösem rolünü canlandırması için Bergüzar Korel hayranları sosyal medyada kampanya başlattı.Youtube'de Kösem Sultan rolünün Bergüzar Korel'e verilmesi için şarkı bile bestelenip yayınlanmış...
NOT:Bu konu benim favori üyelikten sonra ki ilk konum:)
@Çiğdem- @xemrexxx @cookies @Yiğitt @Bully @sürgünüm

Son düzenleme:
sultanlik yakisir Berguzara ..asil kadin

ama bence Meryem olacak

Meryem olursa eminim Hurremi unutturacak ve Kosem sultan rolunude sevdirecek bize
indir.jpg

Baksana şuna ya işte siyah saç ve çok yakışıyor kösem de siyah yani bence olur da bakalım belki bengüzar olur belki beren ama beren ya da meryem olsun:)Gönlüm meryemden yana:)

Bengüzar değil Bergüzar Korel @*YıldırıM* :)
Düzeltildi:)

Bergüzar'a bestelenen şarkı [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm için değilmiydi??

yeter arık her canı sıkılan biri öneriyor. en son timur kendi oynayacak kösemi :F

Kösem'i ben oynuyorum, evet ilk kez burada söylüyorum. Kösem ben olucam. :))

Kosemi oynayacak kisiyi acikliyorum @Çiğdem- kendisini tebrik eder basarilarinin devamini dileriz... :)