Kösem Sultan İçin Yeni İddia!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
Star Tv'nin merakla beklenen dizisi Kösem Sultan için iddialar durmak bilmiyor.

Sakız Adası’nda yayınlanan Politish Chios adlı yerel gazetede, dizinin ilk bölümlerinin 16 ve 17. yüzyıldan kalma tarihi yapıların bulunduğu bu adada yapılacağı iddia edildi.

Sakız Adası’nda başlanacak çekimlerin daha sonra ülkenin iki farklı bölgesinde devam edeceği bilgisi de yer aldı.

Kösem Sultan Eylül'de Star Tv ekranlarında.

ocakta mı? eylülde değil miydi bu ya?

Ben sakız adasında çekileceğine inanmıyorum. Bu bence yunanistanın reklam haberi.
Baktılar ki iyice Battılar reklam yapalım dediler bence.

kösem sultan yunan değil mi
yunanistasnda bir adada olması normal çekimin

yok be gene sitcom gibi çekerler
valla panpa boş konuşuyon
o ka karakter geldi saray dışı 30-35 bölüm sefer oldu neyse alıştık artık
kösemde de aynısı olsa güzel olur yoksa dışarı çıkıp her bölüm 5-6 kılıçla savaş yapıp güldürmeleri kötü olur

nerede ben pek görmedim dışarda çekildiği dediğin sarayın bahçesiyse orası ayrı az özenti olsunlar yav diğer yabancı tarihi dizileri izlerken insan hiç sıkılmadan izliyor her bölüm dışarıda sahnesi oluyor onca para kazandılar muhteşem yüzyıldan yine platoda çekilirse hiç izlemem

görmediysen izlemedin demektir
ilk 10 bölümün bile 4 bölümü seferdi
))
yabancı tarihi dizi derken game of thronesu kastediyon herhalde tudors,borgias vb. my ile aynı devirde geçenler hep sarayda

My dizisinde baya sefer oldu.

Yani olmadı diyorsunda murat peki ben neden bir sürü sefer olduğunu hatırlıyorum ve her seferde canımın sıkıldığını hatırlıyorum ?

Dizide seferler olmasaydi daha da yuksek alırdı.