Kösem Sultan'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1438981816.jpg

Star Tv'nin yeni ve iddialı dizisi Kösem Sultan'ın yayın tarihi belli oldu ve son bilgiler netleşti!

Öncelikle dizinin çekimleri bugün itibariyle Yunanistan'da başladı. Dizinin genç yüzü de birkaç gün önce belli oldu. 18-20 yaşlar arasında adayları eleyen yapım şirketi bir isme sonunda karar verebildi.

Dizinin yayın tarihi de belli oldu. Dizi ilk bölümüyle 1 Ekim Perşembe günü başlayacak. Beren Saat diziye 9. bölümde katılacak.

Kösem Sultan ilk bölümüyle 1 Ekim Perşembe günü 20.00'da Star'da!

Baya emek veriliyor inşallah tutar.:D Beren Saat hayranı olarak tarih dizisine yakışıp yakışmayacağını izleyip göreceğiz.:D

Allahımmmm...300 500 300 500...:oley::oley::oley::oley::oley::oley:
Ya ben Ocak ayında başlar diyordum.Tam 1.5 yıldır ayları sayıyorum valla.
Kösem Sultan'ın hayatını ve Kösem Sultan'ın döneminde yaşayan tarihi kişilerin hayatlarını okuyan biri olarak söyleyebilirim ki Muhteşem Yüzyıldan daha entrikalı bir dönem bizi bekliyor.
Genç Osman'ın ölüşü nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum.
Ve tabiki 4. Murat. Kendisi bir atı 2'ye ayırmış deniliyor.Ve odasına girip onu öldürmek isteyen çok kuvvetli 4 adamı gürzü ile öldürmüş.4. Murat'ı kim canlandırır bilemem ama inşallah Ulubatlı Hasan rolüyle beğendiğim İbrahim Çelikkol olur.:bhr::bhr::bhr:

Umarım defalarca ertelenmez ve gerçekten de 1 Ekim'de başlar. :A

Allahımmmm...300 500 300 500...:oley::oley::oley::oley::oley::oley:
Ya ben Ocak ayında başlar diyordum.Tam 1.5 yıldır ayları sayıyorum valla.
Kösem Sultan'ın hayatını ve Kösem Sultan'ın döneminde yaşayan tarihi kişilerin hayatlarını okuyan biri olarak söyleyebilirim ki Muhteşem Yüzyıldan daha entrikalı bir dönem bizi bekliyor.
Genç Osman'ın ölüşü nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum.
Ve tabiki 4. Murat. Kendisi bir atı 2'ye ayırmış deniliyor.Ve odasına girip onu öldürmek isteyen çok kuvvetli 4 adamı gürzü ile öldürmüş.4. Murat'ı kim canlandırır bilemem ama inşallah Ulubatlı Hasan rolüyle beğendiğim İbrahim Çelikkol olur.:bhr::bhr::bhr:
İbrahim Çelikkol, yeni sezonda Aslı Enver ile birlikte Düş Tarlası'nda rol alacak. :)

Umarım defalarca ertelenmez ve gerçekten de 1 Ekim'de başlar. :A

İbrahim Çelikkol, yeni sezonda Aslı Enver ile birlikte Düş Tarlası'nda rol alacak. :)
Kösem Sultan 35 40 yaşlarında iken 4.Murat'ın devri başlıyor yani o zamana kadar o dizi bitebilir.2 sezon sürse hemen Kösem Sultan'a geçer bak diyorum 4.Murat'ı İbrahim Çelikkol canlandıracak demedi demeyin yani Kösem Sultan'ın 2. sezonun sonu ve ya 3. sezonunda.
@Yiğitt

Belki de dizinin reytingleri kötü gider 9.bölüme gelmeden dizi kaldırılır. Gerçekten beren var mıydı yok muydu,efsaneye döner. :F
Valla Beren Arçelik ile 1 yıl reklam anlaşması yapmışken ve Timur Savcı Hülya Avşar'a yasak koymuşken bu dizide oynayacağı bana pek inandırıcı gelmiyor :) 9.bölümde Beren'in yerine no-name birini görünce @xemrexxx totoşu şok olacak :D